Hosekra d.o.o., najstarejši proizvajalec kovinskih strešnih kritin pri nas

februar, 2024

Hosekra je ime podjetja in kritine, ki jo izdelujemo že več kot 35 let. V tem času smo izpopolnjevali znanja proizvodnje, svetovanja in montaže strešnih kritin. Prav tako smo v teh letih razširili naš proizvodno prodajni asortiman iz streh še na garaže, kontejnerje, mobilne hišice, montažne hale in zunanje kuhinje.

Več

Kovinske strešne kritine Hosekra, PE Zadružna 6, Slovenska Bistrica

februar, 2024

V Hosekra d.o.o. smo specializirani za proizvodnjo kovinskih strešnih kritin, ki združujejo inovativnost in kakovost z dolgoletno tradicijo. Zavedamo se, da je izbira prave strehe ključnega pomena za varnost in estetiko vsake zgradbe, zato smo zavezani ponujanju najboljših rešitev na trgu. Prednosti naših kovinskih strešnih kritin vključujejo:
Več

Predotvoritveni popust ob selitvi v novi proizvodno-prodajni objekt

februar, 2024

Podjetje Hosekra, ustanovljeno leta 1989 v Slovenski Bistrici, se je iz majhnega družinskega podjetja razvilo v pomembnega proizvajalca kovinskih strešnih kritin in sorodnih izdelkov. Specializirani smo za proizvodnjo visokokakovostnih kovinskih strešnih kritin, montažnih kovinskih garaž, nadstreškov, mobilnih hišk, kontejnerjev in letnih kuhinj, s čimer smo se odzvali na raznolike potrebe trga.

Več

montažna kovinska garaža z nadstreškom in vrtno lopo v antracit sivi barvi ob novogradnji

Garaža z nadstreškom in vrtno lopo je praktična rešitev

januar, 2024

Sodobni trendi gradnje selijo avtomobile iz klasičnih garaž v sklopu družinske hiše pod zunanje nadstreške. Energijsko varčna gradnja ima čim manj motečih elementov, ki bi lahko povzročali toplotne izgube. Tako so zdaj avtomobili parkirani bodisi pod nadstreškom ob hiši bodisi v garaži, ki konstrukcijsko ni del hiše.

Več

prodajni kontejnerj antracit sive barve za lokal, trgovino mokca

Kako vam lahko HOSEKRA kontejnerji pomagajo uspeti na vaši podjetniški poti

januar, 2024

Ste na začetku vaše podjetniške poti in iščete ugoden poslovni prostor? Ali pa iščete dodatno inovativno in učinkovito rešitev za razširitev vašega obstoječega posla? Pri Hosekra imamo pravo rešitev za vas! Naše vsestranske kovinske kontejnerje lahko prilagodimo za različne poslovne namene – od prodajnih salonov do restavracij in picerij.

Več

Notranjost mobilne hisice Hosekra v toplih lesenih tonih z izsteglivim kavčem in kuhinjsko nišo

Mobilne hišice Hosekra z notranjo opremo Jysk

januar, 2024

Prav enostavnost in praktičnost mobilnih rešitev ima za posledico, da je ta tip domov v zadnjih nekaj letih na samem vrhu številnih arhitektonskih trendov. Prejšnje poletje je bila na hrvaški obali povprečna cena nočitve v mobilni hišici za 16 odstotkov višja kot v hotelu s štirimi zvezdicami. V Sloveniji smo v preteklem letu zabeležili podatek, da se je več gradilo montažno kot ‘tradicionalno’. In sicer v razmerju 60:40.

Več

Hosekra Kovinski kontejner – pisarna

december, 2023

Pri Hosekri smo zelo veseli, da tudi širša gradbena stroka prepoznava pomožne objekte ob hiši kot vitalne dele njihovega poslovanja. Hkrati pa smo ponosni da lako doprinesemo z našimi izelki k temu naraščujočemu trendu in nudimo strankam ugodne in tranje rešitve za njihove potrebe.

Več

Nova notranja oprema za HOSEKRA mobilne hišice: Lux in Delux

december, 2023

Pri HOSEKRI, vodilnem proizvajalcu mobilnih hišic s slovenskim lastništvom, smo ponosni na najnovejšo inovacijo v segmentu mobilnega bivanja. V sodelovanju s trgovino Jysk Slovenija, predstavljamo dve novi liniji notranje opreme – Lux in Delux – ki prinašata svež pogled na dizajn in funkcionalnost mobilnih domov.

Več

Mobilne hišice Hosekra z dodatno izolacijo primerne za zimske razmere, z leseno panelno ograjo in lesenimi stoli.

Mobilne hišice HOSEKRA EKO z dodatno izolacijo so primerne tudi za hladnejša okolja

december, 2023

Pri podjetju HOSEKRA smo zavezani k inovacijam in prilagodljivosti. Naše mobilne hišice EKO so standardno izolirane s 5 cm poliuretansko izolacijo, kar je ekvivalent 7-10 cm stiropora, in so idealne za toplejše mesece. Vendar pa smo šli korak dlje in razvili možnost nadgradnje poliuretanske izolacije do debeline 10 cm, kar je toliko kot 14-20 cm stiropora. Tako so naše mobilne hišice postale primerne tudi za hladnejša okolja.

Več

HOSEKRA EKO; Mobilne hišice, ki združujejo kvaliteto in cenovno dostopnost

december, 2023

Mobilne hišice HOSEKRA EKO združujejo funkcionalnost in sodoben dizajn s cenovno dostopnostjo. Naša prednost na trgu izhaja iz optimizirane proizvodnje in izbire materialov, ki zagotavljajo znižanje proizvodnih stroškov. Te prihranke pa neposredno prenašamo na naše kupce. Z učinkovitim načrtovanjem in gradnjo smo uspeli znižati cene, kar nas uvršča med najbolj konkurenčne ponudnike na trgu.

Več

Antracit siva kovinska vrtna lopa Hosekra

Glavna prednost kovinske vrtne lope HOSEKRA je njena trajnost

december, 2023

Ko se odločamo za nakup vrtne lope, je izbira materiala odločilna za dolgoročno zadovoljstvo in uporabnost. Kovinske vrtna lopa HOSEKRA je najboljši primer trajnost in vzdržljivost. S svojimi lastnostmi se učinkovito postavlja pred lesene in plastične alternative.

Več

Kovinske gradbene konstrukcije s profili

Od vrtnih lop do industrijskih hal: HOSEKRA kovinske konstrukcije

december, 2023

Naša vodilna vizija je poenostaviti gradbeni proces, ne da bi pri tem ogrozili kakovost in trdnost konstrukcij. Zavezani smo k zagotavljanju hitrih, učinkovitih in stroškovno učinkovitih rešitev za vaše gradbene projekte. Naše delo obsega projektiranje, proizvodnjo in montažo manjših, enostavno zasnovanih objektov kot so vrtne lope in garaže do večjih konstrukcij manjših proizvodnih hal in skladišč.

Več

Konstrukcija manjšega objekta z Hosekra profili.

Projektiranje, proizvodnja in montaža enostavnih objektov po meri s HOSEKRA profili

december, 2023

V današnjem hitrem tempu življenja in poslovanja je hitrost in učinkovitost gradnje ključna. Pri podjetju HOSEKRA smo se specializirali za projektiranje, proizvodnjo in montažno gradnjo enostavnih objektov ter manjših konstrukcij hal. Naša rešitev se opira na lahke jeklene profile, ki ponujajo številne prednosti v primerjavi z bolj tradicionalnimi pristopi h gradnji.

Več

Antracit siva kovinska stresna kritina Hosekra TP20

Trapezoidna strešne kritina HOSEKRA TP20 za sončno elektrarno

december, 2023

V današnjem svetu, kjer sta trajnost in ekološka učinkovitost postala ključna elementa arhitekturnega načrtovanja. Kovinska strešna kritina HOSEKRA TP20 je prijazna do okolja, ima dolgo življenjsko dobo in odlične karakteristike, priporočljive za fotovoltaiko.

Več

Nadstrešek za avto v antracit sivi barvi z lopo

Kovinski nadstreški za avto; Trajnost in trdnost s HOSEKRO

december, 2023

Kovinski nadstreški predstavljajo odlično rešitev za zaščito vaših vozil, plovil ali drugih vrednih predmetov pred vplivi vremena. Eden najpomembnejših vidikov, ki naredijo te nadstreške privlačne, je njihova izdelava iz trdnega in trajnega materiala – kovine. Hkrati pa dejstvo, da so izdelani v Sloveniji, pripomore k ugodni ceni izdelkov in ponuja dodatne okoljske prednosti.

Več

T4 stresna kritina s snegobrani

T4 strešna kritina: Hitra montaža in izjemna vzdržljivost pozimi

december, 2023

Zima je čas čarobnosti, ko se narava preobleče v snežno odejo in vse okoli nas postane mirno in belo. Vendar pa zima prinaša tudi svoje izzive, zlasti za naše domove. Zmrzal, sneg, in nizke temperature lahko močno vplivajo na stanje naših streh. HOSEKRA T4 strešna kritina je izjemno prilagodljiva in primerna za različne vrste objektov, vključno s hišami, gospodarskimi poslopji, halami in lopami.

Več

Antracit kovinske garaže Hosekra v snegu, za dva avtomobila

Prednosti kovinskih garaž v zimskih mesecih, pred lesenimi ali zidanim

december, 2023

Ko zima prinaša svoje izzive, je izbira prave garaže ključna za zaščito vašega vozila. V času, ko zimske razmere postavljajo visoke zahteve za zaščito vozil, so kovinske garaže HOSEKRA zasnovane za zagotavljanje maksimalne učinkovitosti in vzdržljivosti. Kovinske garaže nudijo edinstvene prednosti v primerjavi s klasično zidanimi ali lesenimi garažami.

Več

Kontejner na visoki terasi kot počivalnica ali dodatni kotiček

Bivalni kontejner z rustikalnim videzom: Inovativnost in estetika v zimskih razmerah

november, 2023

Zima je čas, ko se narava počasi prebuja v zimski čarobnosti. Bele pokrajine, zmrzal, in vonj po svežem snegu naredijo to obdobje edinstveno in posebno. Hkrati pa nas zima sooča z različnimi izzivi, ki vključujejo mraz, snežne padavine in povečano potrebo po toplini in zaščiti naših domov. Prav v tej luči se izkaže naša edinstvena rešitev – HOSEKRA bivalni kontejner z rustikalnim videzom fasade.

Več

Zunanje savne Hosekra z velikimi okni, kotičkom za počitek z ležalniki in naravno fasado iz lesenih letvic.

Zunanje savne Hosekra, ko visoka kakovost ne pomeni vedno visoke cene

november, 2023

V svetu, kjer je vsakodnevni tempo življenja vse hitrejši, si vsi zaslužimo prostor za umiritev in regeneracijo. Z našo najnovejšo linijo zunanjih savn prinašamo ugodne rešitve za domačo uporabo, ki združujejo  minimalno administrativno delo, optimalno izrabo prostora, konkurenčne cene in hitro postavitev.

Več

Prodajni kontejner v beli barvi pod drevesom

Ko čas šteje: Prednosti hitro postavljenih kontejnerjev

november, 2023

MOJA TRŽNICA, ki je na Streliški cesti v Mariboru že leta ponujala kakovostne domače vložene jedi in sveže pridelke, se je nenadoma znašla pred izzivom, ko je njihov tradicionalni kiosk utrpel hudo škodo v prometni nesreči. Ključno vprašanje je bilo, kako nadaljevati poslovanje na priljubljeni lokaciji brez dolgotrajne prekinitve.

Več

Kontejner Hosekra v antracit sivi barvi z teraso in nadstreškom kjer je kotiček za počivanje.

Hosekra kontejnerji ohranjajo svojo privlačnost in funkcionalnost skozi leta brez dodatnih stroškov

november, 2023

V današnjem hitro spreminjajočem se svetu, kjer se potrebe po prostoru nenehno razvijajo, Hosekra ponuja napredne zunanje kontejnerje, ki so prilagodljivi, vzdržljivi in estetsko dovršeni. Naša podjetje Hosekra se specializira za inovativne rešitve prostorskih izzivov, ki združujejo funkcionalnost, trajnost in moderno oblikovanje. Naše zunanje savne in multifunkcionalni kontejnerji so plod domišljenega inženiringa in oblikovanja, s poudarkom na kvaliteti in uporabniški izkušnji.

Več

Oglejte si tudi

NOTRANJOST HIŠK

Funkcionalna razporeditev notranjih prostorov in uporabna postavitev opreme ...

PROFILI

Konstrukcija stopnic in celotnega stopnišča iz jeklenih profilov Hosekra ...

Streha T4

Lahka kovinska kritina, primerna za pokrivanje površin z minimalnim naklonom ...

Široke garaže

V primeru, da imamo radi udobno parkiranje brez skrbi, je najboljša izbira širša garaža ...