Vpliv toče na različne tipe streh: Kaj morate vedeti?

julij, 2024

Toča je eden izmed najbolj nepredvidljivih in uničujočih vremenskih pojavov, ki lahko resno poškoduje vaš dom, zlasti streho. Razumevanje, kako toča vpliva na različne tipe streh, vam lahko pomaga bolje zaščititi svojo lastnino in sprejeti ustrezne preventivne ukrepe. V tej objavi bomo raziskali vpliv toče na pet tipov streh: kovinske, bitumenske, keramične/betonske, slamnate in vlakno cementne plošče.

Več

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

junij, 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

Več

Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

junij, 2024

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Več

Mobilne Pisarne: Prihodnost poslovanja od doma

junij, 2024

Pisarne iz Hosekra Living programa predstavljajo inovativno rešitev v sodobnem poslovnem svetu. Glede na trenutne trende dela od doma in nove načine pristopa k poslovanju bodo takšne vrste pisarn igrale ključno vlogo v prihodnosti.

Več

Hosekra Living: Pisarne

junij, 2024

Hosekra Living prinaša nov pristop k bivanju, kjer se združujeta moderna funkcionalnost in estetika. Z našimi pisarnami želimo ponuditi trgu indivulizirane mobilne delovne prostore in jih narediti bolj prilagodljive, funkcionalne ter estetske.

Več

Tehničen opis barvnih možnosti za garaže Hosekra

junij, 2024

Naša ponudba garaž vključuje visokokakovostne rešitve iz jeklene vročecinkane barvane pločevine Valmetal. Izdelujemo jih v obliki simetričnega vala s standardno višino vala 35 mm, kar zagotavlja robustnost in dolgotrajno vzdržljivost. V Hosekra samostojno proizvajamo vse sestavne dele, kar nam omogoča natančen nadzor kakovosti in prilagodljivost pri izbiri barvnih zaključkov.

Več

Hosekra Nadstreški: Nova Izbira v Naši Ponudbi

maj, 2024

Nadstreški so najnovejša pridobitev v našem prodajnem asortimanu! Do sedaj smo bili v podjetju Hosekra specializirani predvsem za garaže. Na podlagi velikega povpraševanja in pridobljenih izkušenj pa smo se odločili razširiti našo ponudbo tudi na nadstreške. Naša strokovna ekipa zagotavlja vrhunsko kakovost in prilagojene rešitve za vse vaše potrebe.

Več

Slovesna otvoritev nove proizvodno-prodajne hale Hosekra Strehe

maj, 2024

V četrtek, 16. maja 2024, smo pri Hosekri slovesno otvorili našo novo proizvodno-prodajno halo na Zadružni ulici 6 v Slovenski Bistrici. Dogodek, ki je zaznamoval pomemben mejnik v naši zgodovini, je bil poln pozitivne energije, inovacij in novih priložnosti.

Več

letne kuhinje Hosekra

Letna kuhinja Hosekra

maj, 2024

Letne kuhinje izdelujemo iz nerjaveče pločevine s pocinkanim ogrodjem, kar jim zagotavlja izjemno odpornost na zahtevne vremenske razmere. V primerjavi z lesenimi in betonskimi zunanjimi kuhinjami, kovinske letne kuhinje ponujajo številne prednosti.

Več

mobilna hišica Hosekra eko Panorama

Hosekra Eko Panorama, nov način bivanja z naravo

maj, 2024

Naš novi model mobilne hišice, EKO PANORAMA, predstavlja prelomnico v dizajnu in funkcionalnosti mobilnih domov. Razvita z mislijo na trajnost in sodoben življenjski slog, ta hišica združuje estetiko in praktičnost z uporabo naprednih materialov in tehnologij.

Več

meritve streh

Meritve in svetovnje na terenu

april, 2024

Pri Hosekri vemo, da je nakup nove strehe velika odločitev, ki zahteva natančno načrtovanje in pripravo. Da bi vam olajšali ta proces, vam omogočamo storitev Ogled in Meritve na Terenu, ki je namenjena vsem, ki potrebujejo okvirne mere strehe.

Več

Prevozi streh po vsej Sloveniji

april, 2024

Hosekra si prizadevamo ponuditi več kot le vrhunske strešne rešitve; želimo vam zagotoviti celovito podporo od trenutka nakupa pa vse do končne namestitve. Razumemo, da je organizacija prevoza velikih in občutljivih materialov, kot so strešne konstrukcije, lahko stresna in zamudna. Zato vam ponujamo ugoden prevoz kar pri nas.

Več

kovinska vrtna lopa v antracit sivi barvi vrati

Kovinska vrtna lopa

februar, 2024

Če iščete dolgotrajno in nizko vzdrževalno rešitev za shranjevanje orodij in opreme, ki je hkrati enostavna za montažo, je kovinska vrtna lopa HOSEKRA idealna izbira. Tu je podrobnejši vpogled v ključne prednosti, ki jih ponuja:

Več

hosekra montažna hala, objekt v izgradnji

Motažne hale

februar, 2024

Montažne hale Hosekra so sodobna in inovativna rešitev, ki se ponaša s številnimi prednostmi za vaše skladiščenje. Pri podjetju Hosekra proizvajamo in montiramo manjše objekte do 200 m2 – hale, skladišča, delavnice, ki so odlična rešitev za širitev vašega prostora in skaldiščenje. Našim naročnikom svetujemo in pomagamo od vzpostavitve prvega stika (povpraševanje) in do montaže.

Več

Hosekra d.o.o., najstarejši proizvajalec kovinskih strešnih kritin pri nas

februar, 2024

Hosekra je ime podjetja in kritine, ki jo izdelujemo že več kot 35 let. V tem času smo izpopolnjevali znanja proizvodnje, svetovanja in montaže strešnih kritin. Prav tako smo v teh letih razširili naš proizvodno prodajni asortiman iz streh še na garaže, kontejnerje, mobilne hišice, montažne hale in zunanje kuhinje.

Več

Kovinske strešne kritine Hosekra, PE Zadružna 6, Slovenska Bistrica

februar, 2024

V Hosekra d.o.o. smo specializirani za proizvodnjo kovinskih strešnih kritin, ki združujejo inovativnost in kakovost z dolgoletno tradicijo. Zavedamo se, da je izbira prave strehe ključnega pomena za varnost in estetiko vsake zgradbe, zato smo zavezani ponujanju najboljših rešitev na trgu. Prednosti naših kovinskih strešnih kritin vključujejo:
Več

Predotvoritveni popust ob selitvi v novi proizvodno-prodajni objekt

februar, 2024

Podjetje Hosekra, ustanovljeno leta 1989 v Slovenski Bistrici, se je iz majhnega družinskega podjetja razvilo v pomembnega proizvajalca kovinskih strešnih kritin in sorodnih izdelkov. Specializirani smo za proizvodnjo visokokakovostnih kovinskih strešnih kritin, montažnih kovinskih garaž, nadstreškov, mobilnih hišk, kontejnerjev in letnih kuhinj, s čimer smo se odzvali na raznolike potrebe trga.

Več

montažna kovinska garaža z nadstreškom in vrtno lopo v antracit sivi barvi ob novogradnji

Garaža z nadstreškom in vrtno lopo je praktična rešitev

januar, 2024

Sodobni trendi gradnje selijo avtomobile iz klasičnih garaž v sklopu družinske hiše pod zunanje nadstreške. Energijsko varčna gradnja ima čim manj motečih elementov, ki bi lahko povzročali toplotne izgube. Tako so zdaj avtomobili parkirani bodisi pod nadstreškom ob hiši bodisi v garaži, ki konstrukcijsko ni del hiše.

Več

prodajni kontejnerj antracit sive barve za lokal, trgovino mokca

Kako vam lahko HOSEKRA kontejnerji pomagajo uspeti na vaši podjetniški poti

januar, 2024

Ste na začetku vaše podjetniške poti in iščete ugoden poslovni prostor? Ali pa iščete dodatno inovativno in učinkovito rešitev za razširitev vašega obstoječega posla? Pri Hosekra imamo pravo rešitev za vas! Naše vsestranske kovinske kontejnerje lahko prilagodimo za različne poslovne namene – od prodajnih salonov do restavracij in picerij.

Več

Notranjost mobilne hisice Hosekra v toplih lesenih tonih z izsteglivim kavčem in kuhinjsko nišo

Mobilne hišice Hosekra z dodatno notranjo opremo Jysk

januar, 2024

Pri opremljanju mobilne hišice je pomembno paziti na več faktorjev, od katerih je zagotovo najpomembnejši praktičnost. Zaradi omejenega prostora je pomembno, da so pohištvo in naprave večnamenski in modularni. Primer mobilne hišice, kjer smo uporabili JYSK pohištvo in dodatno notranjo opremo, ki jo po želji lahko uporabite tudi vi.

Več

Hosekra Kovinski kontejner – pisarna

december, 2023

Pri Hosekri smo zelo veseli, da tudi širša gradbena stroka prepoznava pomožne objekte ob hiši kot vitalne dele njihovega poslovanja. Hkrati pa smo ponosni da lako doprinesemo z našimi izelki k temu naraščujočemu trendu in nudimo strankam ugodne in tranje rešitve za njihove potrebe.

Več

Nova notranja oprema za HOSEKRA mobilne hišice: Lux in Delux

december, 2023

Pri HOSEKRI, vodilnem proizvajalcu mobilnih hišic s slovenskim lastništvom, smo ponosni na najnovejšo inovacijo v segmentu mobilnega bivanja. V sodelovanju s trgovino Jysk Slovenija, predstavljamo dve novi liniji notranje opreme – Lux in Delux – ki prinašata svež pogled na dizajn in funkcionalnost mobilnih domov.

Več

Mobilne hišice Hosekra z dodatno izolacijo primerne za zimske razmere, z leseno panelno ograjo in lesenimi stoli.

Mobilne hišice HOSEKRA EKO z dodatno izolacijo so primerne tudi za hladnejša okolja

december, 2023

Pri podjetju HOSEKRA smo zavezani k inovacijam in prilagodljivosti. Naše mobilne hišice EKO so standardno izolirane s 5 cm poliuretansko izolacijo, kar je ekvivalent 7-10 cm stiropora, in so idealne za toplejše mesece. Vendar pa smo šli korak dlje in razvili možnost nadgradnje poliuretanske izolacije do debeline 10 cm, kar je toliko kot 14-20 cm stiropora. Tako so naše mobilne hišice postale primerne tudi za hladnejša okolja.

Več

HOSEKRA EKO; Mobilne hišice, ki združujejo kvaliteto in cenovno dostopnost

december, 2023

Mobilne hišice HOSEKRA EKO združujejo funkcionalnost in sodoben dizajn s cenovno dostopnostjo. Naša prednost na trgu izhaja iz optimizirane proizvodnje in izbire materialov, ki zagotavljajo znižanje proizvodnih stroškov. Te prihranke pa neposredno prenašamo na naše kupce. Z učinkovitim načrtovanjem in gradnjo smo uspeli znižati cene, kar nas uvršča med najbolj konkurenčne ponudnike na trgu.

Več

Antracit siva kovinska vrtna lopa Hosekra

Glavna prednost kovinske vrtne lope HOSEKRA je njena trajnost

december, 2023

Ko se odločamo za nakup vrtne lope, je izbira materiala odločilna za dolgoročno zadovoljstvo in uporabnost. Kovinske vrtna lopa HOSEKRA je najboljši primer trajnost in vzdržljivost. S svojimi lastnostmi se učinkovito postavlja pred lesene in plastične alternative.

Več

Kovinske gradbene konstrukcije s profili

Od vrtnih lop do industrijskih hal: HOSEKRA kovinske konstrukcije

december, 2023

Naša vodilna vizija je poenostaviti gradbeni proces, ne da bi pri tem ogrozili kakovost in trdnost konstrukcij. Zavezani smo k zagotavljanju hitrih, učinkovitih in stroškovno učinkovitih rešitev za vaše gradbene projekte. Naše delo obsega projektiranje, proizvodnjo in montažo manjših, enostavno zasnovanih objektov kot so vrtne lope in garaže do večjih konstrukcij manjših proizvodnih hal in skladišč.

Več

Konstrukcija manjšega objekta z Hosekra profili.

Projektiranje, proizvodnja in montaža enostavnih objektov po meri s HOSEKRA profili

december, 2023

V današnjem hitrem tempu življenja in poslovanja je hitrost in učinkovitost gradnje ključna. Pri podjetju HOSEKRA smo se specializirali za projektiranje, proizvodnjo in montažno gradnjo enostavnih objektov ter manjših konstrukcij hal. Naša rešitev se opira na lahke jeklene profile, ki ponujajo številne prednosti v primerjavi z bolj tradicionalnimi pristopi h gradnji.

Več

Antracit siva kovinska stresna kritina Hosekra TP20

Trapezoidna strešne kritina HOSEKRA TP20 za sončno elektrarno

december, 2023

V današnjem svetu, kjer sta trajnost in ekološka učinkovitost postala ključna elementa arhitekturnega načrtovanja. Kovinska strešna kritina HOSEKRA TP20 je prijazna do okolja, ima dolgo življenjsko dobo in odlične karakteristike, priporočljive za fotovoltaiko.

Več

Nadstrešek za avto v antracit sivi barvi z lopo

Kovinski nadstreški za avto; Trajnost in trdnost s HOSEKRO

december, 2023

Kovinski nadstreški predstavljajo odlično rešitev za zaščito vaših vozil, plovil ali drugih vrednih predmetov pred vplivi vremena. Eden najpomembnejših vidikov, ki naredijo te nadstreške privlačne, je njihova izdelava iz trdnega in trajnega materiala – kovine. Hkrati pa dejstvo, da so izdelani v Sloveniji, pripomore k ugodni ceni izdelkov in ponuja dodatne okoljske prednosti.

Več

T4 stresna kritina s snegobrani

T4 strešna kritina: Hitra montaža in izjemna vzdržljivost pozimi

december, 2023

Zima je čas čarobnosti, ko se narava preobleče v snežno odejo in vse okoli nas postane mirno in belo. Vendar pa zima prinaša tudi svoje izzive, zlasti za naše domove. Zmrzal, sneg, in nizke temperature lahko močno vplivajo na stanje naših streh. HOSEKRA T4 strešna kritina je izjemno prilagodljiva in primerna za različne vrste objektov, vključno s hišami, gospodarskimi poslopji, halami in lopami.

Več

Antracit kovinske garaže Hosekra v snegu, za dva avtomobila

Prednosti kovinskih garaž v zimskih mesecih, pred lesenimi ali zidanim

december, 2023

Ko zima prinaša svoje izzive, je izbira prave garaže ključna za zaščito vašega vozila. V času, ko zimske razmere postavljajo visoke zahteve za zaščito vozil, so kovinske garaže HOSEKRA zasnovane za zagotavljanje maksimalne učinkovitosti in vzdržljivosti. Kovinske garaže nudijo edinstvene prednosti v primerjavi s klasično zidanimi ali lesenimi garažami.

Več

Kontejner na visoki terasi kot počivalnica ali dodatni kotiček

Bivalni kontejner z rustikalnim videzom: Inovativnost in estetika v zimskih razmerah

november, 2023

Zima je čas, ko se narava počasi prebuja v zimski čarobnosti. Bele pokrajine, zmrzal, in vonj po svežem snegu naredijo to obdobje edinstveno in posebno. Hkrati pa nas zima sooča z različnimi izzivi, ki vključujejo mraz, snežne padavine in povečano potrebo po toplini in zaščiti naših domov. Prav v tej luči se izkaže naša edinstvena rešitev – HOSEKRA bivalni kontejner z rustikalnim videzom fasade.

Več

Zunanje savne Hosekra z velikimi okni, kotičkom za počitek z ležalniki in naravno fasado iz lesenih letvic.

Zunanje savne Hosekra, ko visoka kakovost ne pomeni vedno visoke cene

november, 2023

V svetu, kjer je vsakodnevni tempo življenja vse hitrejši, si vsi zaslužimo prostor za umiritev in regeneracijo. Z našo najnovejšo linijo zunanjih savn prinašamo ugodne rešitve za domačo uporabo, ki združujejo  minimalno administrativno delo, optimalno izrabo prostora, konkurenčne cene in hitro postavitev.

Več

Prodajni kontejner v beli barvi pod drevesom

Ko čas šteje: Prednosti hitro postavljenih kontejnerjev

november, 2023

MOJA TRŽNICA, ki je na Streliški cesti v Mariboru že leta ponujala kakovostne domače vložene jedi in sveže pridelke, se je nenadoma znašla pred izzivom, ko je njihov tradicionalni kiosk utrpel hudo škodo v prometni nesreči. Ključno vprašanje je bilo, kako nadaljevati poslovanje na priljubljeni lokaciji brez dolgotrajne prekinitve.

Več

Kontejner Hosekra v antracit sivi barvi z teraso in nadstreškom kjer je kotiček za počivanje.

Hosekra kontejnerji ohranjajo svojo privlačnost in funkcionalnost skozi leta brez dodatnih stroškov

november, 2023

V današnjem hitro spreminjajočem se svetu, kjer se potrebe po prostoru nenehno razvijajo, Hosekra ponuja napredne zunanje kontejnerje, ki so prilagodljivi, vzdržljivi in estetsko dovršeni. Naša podjetje Hosekra se specializira za inovativne rešitve prostorskih izzivov, ki združujejo funkcionalnost, trajnost in moderno oblikovanje. Naše zunanje savne in multifunkcionalni kontejnerji so plod domišljenega inženiringa in oblikovanja, s poudarkom na kvaliteti in uporabniški izkušnji.

Več

Oglejte si tudi

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

Streha Paneli

Trapezna kritina z izolacijo je še posebej uporabna na gospodarskih poslopjih ...

PROFILI

Konstrukcija hale iz jeklenih profiliov. Izdelano po meri ...

Enoje garaže

Primerne za avtomobile, skladiščnje stvari, kot varno zavetje za starodobnike ...