Od vrtnih lop do industrijskih hal: HOSEKRA kovinske konstrukcije

Kovinske gradbene konstrukcije s profili

Naša vodilna vizija je poenostaviti gradbeni proces, ne da bi pri tem ogrozili kakovost in trdnost konstrukcij. Zavezani smo k zagotavljanju hitrih, učinkovitih in stroškovno učinkovitih rešitev za vaše gradbene projekte. Naše delo obsega projektiranje, proizvodnjo in montažo manjših, enostavno zasnovanih objektov kot so vrtne lope in garaže do večjih konstrukcij manjših proizvodnih hal in skladišč.

 

Kovinske konstrukcije hal z profili

HOSEKRA kovinske konstrukcije so izdelane iz lahkih jeklenih profilov, znanih po svoji enostavnosti gradnje in montaže, lahki teži in hitri postavitvi. Ta pristop omogoča, da so naši objekti idealni za širok spekter uporabe. Prilagodljivost velikosti objektov zagotavlja, da lahko zadovoljimo potrebe širšega spektra montažne gradnje. Bodis si so to manjše proizvodne hale, objekti na nedostopnih lokacijah za težke gradbne stroje, manjša indiviualizirana naročila ali garaže in delavnice po vaših merah.  Za strehe uporabljamo strešne panele in trapezno pločevino, ki so na voljo v različnih barvah in se lahko prilagajajo željam in potrebam naročnika. Fasadni paneli z dodatno poliuretansko izolacijo po izbiri naročnika ne samo da izboljšajo estetiko, ampak tudi povečajo energetsko učinkovitost objektov.

Ena od ključnih prednosti naše modularne gradnje je hitrost, s katero lahko dokončamo projekte. Naša metoda gradnje je bistveno hitrejša v primerjavi s tradicionalnimi težkimi kovinskimi in zidanimi konstrukcijami. Poleg tega je cenovno ugodnejša, kar našim strankam omogoča, da ohranijo nizke stroške brez kompromisa pri kakovosti.

Na sliki je prikazan eden naših večjih projektov, ki ponazarja obseg in prilagodljivost naših gradbenih rešitev. Ta objekt je zasnovan tako, da služi svojemu namenu in hkrati izstopa z modernim in estetskim dizajnom. Vsak projekt, ki ga prevzamemo, je priložnost, da prikažemo našo predanost odličnosti, natančnosti in zadovoljstvu strank.

Hosekra kovinske konstrukcije hal in garaž, začetna faza postavitve objekta

Arhiv: Profili

 

Oglejte si tudi

Hosekra

Izredno lahka in univerzalna, izdelana je iz jeklene pločevine ...

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

Široke garaže

V primeru, da imamo radi udobno parkiranje brez skrbi, je najboljša izbira širša garaža ...

TERASE ZA HIŠKE

Pri designu terase smo imeli v mislih njeno uporabnost in več desetletno vzdržljivost ...