O podjetju

HOSEKRA je ime podjetja in izvira iz priimka ustanovitelja Hostej. V več kot 30 letih obstoja smo v podjetju izpopolnjevali znanja proizvodnje, svetovanja in montaž.

Na naših internetnih straneh si lahko ogledate naše proizvode, storitve in nekaj referenčnih objektov, lahko pa se tudi zglasite v naših razstavnih salonih po Sloveniji. Podjetje je sposobno proizvesti in zmontirati zelo moderne arhitekturne zahteve današnjega trga.

Popolnoma obvladamo: proces svetovanja, izmer, proizvodnje, dostave, montaž, demontaže,…

VEČ 30 LET IZKUŠENJ

Nastop s kovinsko kritino leta 1989 na slovenskem tržišču je bil nekoliko pred časom. Te kritine so se do takrat v glavnem uporabljale v severnih deželah, v Sloveniji pa ne. V nekaj letih nam je uspelo dokazati številne prednosti teh kritin in tako smo začeli dodajati v proizvoden program tudi druge produkte, storitve in pred časom tudi turizem.

ZA SREČNE LJUDI!

Danes podjetje HOSEKRA pogumno gleda v prihodnost. Na več kot treh desetletnih temeljev, ko smo skupaj z zaposlenimi in našimi strankami razvijali inovativne produkte in se prilagajali željam in potrebam kupcev, seveda v okviru zmožnosti stroke, velikokrat dejansko na meji zmogljivega, smo skupaj vplivali na življenja posameznikov v regiji in tudi zunaj naših meja.

Vedno znova nam uspeva dokazovati številne prednosti naših produktov pa naj bodo to kritine, hišice, garaže, kontejneri ali drugi modularni objekti ali storitve.
Inovativne tehnologije in postopki omogočajo, da se kakovost življenja nenehno izboljšuje, seveda s stalno mislijo na varčevanje z energijo in viri ter varovanje okolja. Vsak od zaposlenih v podjetju HOSEKRA je k temu zavezan prispevati po svojih zmožnostih.

Naši produkti vsebujejo vpogled v našo preteklost, sedanjost in prihodnost. Ustvarjeni so za Vas, da predstavijo naš način soočanja z izzivi. Z njimi poskušamo zajeti vse to, kar že smo in kar si želimo postati, seveda tudi z Vašo pomočjo.

Ponosni smo na dejstvo, da smo pripravljeni za tekmo na mednarodnem tržišču, saj spremljamo inovacije in s stalnimi investicijami poskušamo biti vodilni v panogi.

Naš cilj je prepričati kupce, da produkti HOSEKRA niso samo inovativni, temveč so produkti ZA SREČNE LJUDI!

S spoštovanjem,
CEO Boštjan Hostej


Oglejte si tudi

Kontejner

Kontejner je postavljen na paleti, ki so obenem tla. Objekt ima v notranjosti elektro omarico ...

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

Kritina Bobrek

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

NOTRANJOST HIŠK

Funkcionalna razporeditev notranjih prostorov in uporabna postavitev opreme ...