Slovesna otvoritev nove proizvodno-prodajne hale Hosekra Strehe

V četrtek, 16. maja 2024, smo pri Hosekri slovesno otvorili našo novo proizvodno-prodajno halo na Zadružni ulici 6 v Slovenski Bistrici. Dogodek, ki je zaznamoval pomemben mejnik v naši zgodovini, je bil poln pozitivne energije, inovacij in novih priložnosti.

Slavnostni program je vključeval rezanje otvoritvenega traku, predstavitev naših najnovejših rešitev in izbrane specialitete cateringa Jezeršek. Za sproščeno in zabavno vzdušje je poskrbel priljubljeni Denis Avdić. Med gosti so bili tudi posebni nastopi, ki so še dodatno obogatili dogodek.

Nova hala, ki obsega 2500 m² pokritih površin in 2500 m² odprtega skladišča, je bila nujna zaradi premajhnosti starih prostorov. “V tej hali bo sprva potekalo 20 odstotkov naše proizvodnje, z zaključkom druge faze, ki je načrtovana za jesen, pa bomo sem preselili celoten oddelek strešnih kritin,” je razkril direktor podjetja Boštjan Hostej. Višina investicije, vključno z novimi stroji in zalogo, je dosegla 5 milijonov evrov.

V novi hali poteka izdelava strešnih kritin, obrob po naročilu do dolžine 8,2 metra ter proizvodnja žlebov in dodatkov za strehe in fasade. Hosekra, ki letos praznuje 35 let uspešnega delovanja, je leta 1989 pri nas zaorala ledino s kovinskimi kritinami, ki so bile do tedaj značilne predvsem za severne države. Naša ponudba se je skozi leta razširila z inovativnimi in trajnostnimi izdelki.

Trenutno v novi hali dela 15 ljudi, ob odprtju pa smo zaposlili štiri nove osebe, kar potrjuje našo zavezanost k ustvarjanju novih delovnih mest in podpiranju lokalne skupnosti.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se udeležili naše otvoritve in delili ta poseben trenutek z nami. Vaša prisotnost je naredila ta dogodek resnično poseben. Oglejte si nekaj utrinkov z dogodka na spodnjih fotografijah.

Galerija utrinkov:


Vabimo vas, da nas obiščete na naši novi lokaciji, kjer vam bomo z veseljem predstavili naše novosti in vam pomagali pri vseh vaših potrebah. Skupaj bomo nadaljevali pot k napredku in odličnosti v gradbeni industriji.

S svojim nenehnim prizadevanjem za rast in s sprejemanjem novih izzivov podjetje Hosekra nadaljuje svojo pot inovacij in trajnostnega razvoja, kar utrjuje našo prepoznavnost na trgu in zavezanost k visoki kakovosti ter zadovoljstvu strank.

Arhiv: Aktualno, Strehe

 

Oglejte si tudi

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

PROFILI

Konstrukcija terase in nadstreška za mobilno hiško ...

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

Enoje garaže

Primerne za avtomobile, skladiščnje stvari, kot varno zavetje za starodobnike ...