Hosekra Eko Panorama, nov način bivanja z naravo

mobilna hišica Hosekra eko Panorama

Naš novi model mobilne hišice, EKO PANORAMA, predstavlja prelomnico v dizajnu in funkcionalnosti mobilnih domov. Razvita z mislijo na trajnost in sodoben življenjski slog, ta hišica združuje estetiko in praktičnost z uporabo naprednih materialov in tehnologij.

Ključne Specifikacije in Značilnosti

1. Dimenzije in Prostornost: EKO PANORAMA je na voljo v dveh velikostih: 3×8 m in 4×8 m. To omogoča prilagodljivost glede na potrebe uporabnika, bodisi za posameznike ali za družine. Večji model ponuja dodatno prostornost, kar je idealno za daljše bivanje.

2. Kovinska Fasada v imitaciji lesa: Ena izmed ključnih inovacij je uporaba popolnoma kovinske fasade, ki je obdelana tako, da imitra videz macesnovega lesa. To ne le izboljša estetski videz, ampak zagotavlja tudi večjo vzdržljivost in odpornost proti vremenskim vplivom v primerjavi z tradicionalnimi lesenimi oblogami.

3. Zasteklitev in Razgledi: Hišica vključuje obsežne steklene površine, ki omogočajo enkratno vizualno izkušnjo in občutek prostranosti. Te velike steklene površine nudijo panoramski pogled na okolico in hkrati zagotavljajo naravno osvetlitev notranjosti.

4. Notranja Ureditev: Znotraj mobilne hišice najdemo dve spalnici, funkcionalno kopalnico in kuhinjsko nišo. Vse je zasnovano tako, da maksimalno izkoristimo razpoložljivi prostor in vam zagotovimo udobje bivanja. Poudarek je na ergonomiji in optimizaciji življenjskega prostora.

Cena za osnovni model velikosti 3x8m je 14.990 € plus DDV. Vključno z vso opremo, pohištvom, opremljeno kopalnico, kuhinjsko nišo, posteljami, policami in omarami.

Trajnost in Učinkovitost

Poleg estetike in funkcionalnosti, EKO PANORAMA stavi na ekološko učinkovitost. Kovinska fasada ni le estetsko dovršena, temveč tudi funkcionalna z vidika energetske učinkovitosti. Materiali, ki so uporabljeni, so izbrani s ciljem zmanjšanja ogljičnega odtisa, hkrati pa zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka.

EKO PANORAMA ni zgolj mobilna hišica, temveč predstavlja nov način bivanja, ki združuje moderno zasnovo, trajnost in povezanost z naravo. Z naprednimi tehničnimi rešitvami in premišljeno uporabo materialov je ta model idealna izbira za vse, ki iščejo alternativne bivalne rešitve brez kompromisov pri stilu ali udobju.

 

Arhiv: Mobilne hiške

 

Oglejte si tudi

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

PROFILI

Konstrukcija stopnic in celotnega stopnišča iz jeklenih profilov Hosekra ...

MOBILNE HIŠKE

Zdaj lahko sami izberete kje želite prebivati vsak dan ali le med počitnicami ...