Hosekra Kovinski kontejner – pisarna

Pri Hosekri smo zelo veseli, da tudi širša gradbena stroka prepoznava pomožne objekte ob hiši kot vitalne dele njihovega poslovanja. Hkrati pa smo ponosni da lako doprinesemo z našimi izelki k temu naraščujočemu trendu in nudimo strankam ugodne in tranje rešitve za njihove potrebe.

Gradbeni projektant in nadzornik g. Boris Kodrič se je nedavno obrnil na naše podjetje za poseben projekt. Izdelavo kovinske pisarne-kontejnerja HOSEKRA. Njegova izbira ni bila naključna. Odločitev za kovinsko pisarno Hosekra priča o prepoznavanju kakovosti in učinkovitosti naših rešitev. Kreativna narava dela g. Kodriča mu narekuje delo v miru. Zato kljub temu, da ima svojo uradno pisarno, je želel imeti delovni prostor tudi doma. Prav tako je bilo pomembno, da se dodatna pisarna dobro vključni v moderni stil njegovega bivališča. Kovinska konstrukcija se je izkazala za idealno rešitev. Saj je v popolnem skladu s sodobnim dizajnom njegovega doma.

Hosekra kontejner pisarna zunanjost v antracit sivi barvi z dodanimi lesenimi letvicami, ob belem objektu

Hosekra kontejner pisarna; individualna pripreditev fasade z lesenimi letvicami in skrbno urejeno okolico

Gospod Kodrič največ dela z zidanimi objekti, vendar je izpostavil več razlogov za izbiro kovinske pisarne Hosekra. Prvi je bil cena. Primerjava predračunov za zidano in kovinsko pisarno je pokazala znatno cenejšo možnost v prid kovinske konstrukcije. Poleg stroškov je bil drug pomemben faktor hitrost izdelave in dobave. Kovinska kontejner pisarna je bila izdelana in dostavljena hitreje kot bi bilo možno sezidati dodaten objekt. Dodatne prednosti, ki jih je izpostavil, so bile manjše vzdrževanje in manj komplicirani detajli. Prav tako je stroškovno ugodno in hitro ogrevanje s pomočjo klime, ki zagotavlja udobje in energetsko učinkovitost skozi celo leto. Za g. Kodriča je bila dolgoročno kovinska pisarna boljša izbira.

Tako je HOSEKRA kontejner pisarna ne le funkcionalen del njegovega doma, ampak tudi estetski doprinos k modernemu izgledu. Daje čudovit občutek delovnega prostora doma, s pogledom na lasten dom in okolico, ki ponuja inspirativno in sproščeno vzdušje, idealno za kreativno delo.

Notranjost Hosekra kontejner pisarne z pisalno mizo z računalnikom in vso ostalo opremo in čudovitimi razlgedom

Hosekra kontejner pisarna pogled navzven čez velika sončna okna na domač vrt in okolicio

 

Arhiv: Kontejnerji

 

Oglejte si tudi

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

Široke garaže

V primeru, da imamo radi udobno parkiranje brez skrbi, je najboljša izbira širša garaža ...

TERASE ZA HIŠKE

Pri designu terase smo imeli v mislih njeno uporabnost in več desetletno vzdržljivost ...

Streha T4

Lahka kovinska kritina, primerna za pokrivanje površin z minimalnim naklonom ...