Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.


Naše letošnje priprave za Pariz 2024 vključujejo napredne tehnološke rešitve in trajnostne materiale, ki bodo zagotovili, da bo Slovenska hiša ne le vizualno privlačna, temveč tudi okolju prijazna. Naša ekipa strokovnjakov že intenzivno dela na načrtih in konstrukciji, da bomo zagotovili optimalno izkušnjo za vse obiskovalce. Uporabili bomo modularne enote, ki omogočajo hitro postavitev in prilagodljivost prostora glede na potrebe dogodka. Vsak element Slovenske hiše bo zasnovan z mislijo na udobje in funkcionalnost, hkrati pa bo ponosno odražal slovensko kulturo in tradicijo.

Sodelovanje z Olimpijskim komitejem Slovenije je za nas izjemna čast in odgovornost, ki jo jemljemo zelo resno. Naša vizija je ustvariti prostor, kjer se bodo športniki, mediji in gostje počutili dobrodošle in navdihnjene. Z naprednimi tehnološkimi rešitvami, kot so pametni nadzorni sistemi za energijsko učinkovitost in uporaba obnovljivih virov energije, bo Slovenska hiša v Parizu 2024 vzor trajnostne gradnje na športnih dogodkih.

Veselimo se, da bomo ponovno imeli priložnost pokazati, kako lahko slovenska podjetja prispevajo k mednarodnim projektom in ustvarjajo nepozabne izkušnje za vse udeležence olimpijskih iger. Za več informacij o naših prejšnjih projektih in pripravah na Pariz 2024 obiščite Hosekra spletno stran ter uradno stran Olimpijskega komiteja Slovenije za Pariz 2024.

Slovenska hiša za Olimpijske igre 2024 v Parizu bo večnamensko središče, ki bo združevalo šport, kulturo in gospodarstvo Slovenije. Hiša bo organizirala druženja s športniki, državniška srečanja, skupne projekte s hišami sosednjih držav, turistični kongres, znanstveni forum, trajnostne konference, kulturne delavnice in nastope. Oblikovana bo z mislijo na trajnost in bo služila kot stičišče za športne funkcionarje in goste, ki želijo izkusiti slovensko gostoljubje in kulturo.

Preberite več: Slovenska hiša – OI Pariz 2024.

 

Arhiv: Aktualno, Kontejnerji, Living, Mobilne hiške

 

Oglejte si tudi

Streha T4

Lahka kovinska kritina, primerna za pokrivanje površin z minimalnim naklonom ...

MOBILNE HIŠKE

Zdaj lahko sami izberete kje želite prebivati vsak dan ali le med počitnicami ...

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

PROFILI

Konstrukcija hale iz jeklenih profiliov. Izdelano po meri ...