Meritve in svetovnje na terenu

meritve streh

Pri Hosekri vemo, da je nakup nove strehe velika odločitev, ki zahteva natančno načrtovanje in pripravo. Da bi vam olajšali ta proces, vam omogočamo storitev Ogled in Meritve na Terenu, ki je namenjena vsem, ki potrebujejo okvirne mere strehe.

Kako deluje naša storitev?
  • Prvi Korak – Ogled na Terenu: Če niste prepričani o dimenzijah vaše strehe ali potrebujete informativni predračun, naš sodelavec pride na vašo lokacijo. Tam opravi osnovne meritve in oceni stanje strehe, kar nam je podlaga, da pripravimo osnovno ponudbo, ki ustreza vašim potrebam.
  • Informativna Ponudba: Na podlagi meritev na terenu vam pripravimo informativno ponudbo za novo streho, ki vključuje osnovne potrebne materiale in osnovne stroške. To ponudbo lahko nato stranka potrdi z delnim avansom, če se odloči za nadaljevanje projekta.
  • Končne Izmeritve in Montaža: Ko se stranka odloči za nakup in izvedbo, naš kvalificiran krovec opravi natančne fiksne meritve na lokaciji in poskrbi za profesionalno montažo strehe. Če želite, lahko za izvedbo najamete tudi svojega krovca.

Celoten Proces na Enem Mestu: Pri Hosekra vam ponujamo celovito storitev, ki zajema vse od začetnega svetovanja, izbire kritine, naročila materiala, pa vse do končne izvedbe krovskih del. Vključena je tudi možnost prevoza in dostave materiala, tako da lahko ves proces poteka brezskrbno in brez nepotrebnih zapletov.

Zakaj izbrati nas?
  • Strokovno Svovanje in Podpora: Naše izkušnje in strokovno znanje vam zagotavljajo, da boste prejeli najboljše rešitve, prilagojene vašim specifičnim potrebam.
  • Prilagodljivost in Zanesljivost: Naš pristop je prilagojen vsaki stranki, s čimer zagotavljamo, da so vse vaše želje in zahteve ustrezno upoštevane.
  • Kakovost in Zadovoljstvo: Zavezani smo k zagotavljanju najvišje kakovosti materialov in izvedbe, da bo vaša nova streha služila dolgo in učinkovito.
  • Obročno odplačevanje: Nudimo vam možnost obročnega plačevanja, ki ga lahko sklente v naši trgovini. Več o načinih plačila si lahko preberete tukaj.

Za več informacij o naši storitvi Ogleda in Meritev na Terenu. Za naročilo ogleda, nas kontaktirajte; Damijan Polajžar, strehe3@hosekra.si, 030 428 423.

Tukaj smo, da vam pomagamo na vsakem koraku do vaše nove strehe.

 

 

Arhiv: Strehe

 

Oglejte si tudi

Kontejner

Kontejner je postavljen na paleti, ki so obenem tla. Objekt ima v notranjosti elektro omarico ...

MOBILNE HIŠKE

Zdaj lahko sami izberete kje želite prebivati vsak dan ali le med počitnicami ...

PROFILI

Konstrukcija stopnic in celotnega stopnišča iz jeklenih profilov Hosekra ...

Streha Paneli

Trapezna kritina z izolacijo je še posebej uporabna na gospodarskih poslopjih ...