Motažne hale

hosekra montažna hala, objekt v izgradnji

Montažne hale Hosekra so sodobna in inovativna rešitev, ki se ponaša s številnimi prednostmi za vaše skladiščenje. Pri podjetju Hosekra proizvajamo in montiramo manjše objekte do 200 m2 – hale, skladišča, delavnice, ki so odlična rešitev za širitev vašega prostora in skaldiščenje. Našim naročnikom svetujemo in pomagamo od vzpostavitve prvega stika (povpraševanje) in do montaže.

prodaja in postavitev montažnih objektov

HOSEKRA Hala 7m x 14m po naročilu zrisano, statični izračun, proizvodnja profilov, proizvodnja strehe/stene HOSEKRA zidni in strešni Paneli debeline 10 cm, vse iz našega proizvodnega programa. Okvirni izračun objekta na fotografijah (7m x 14m) 4 okna, rolo vrata 4x4m, montaža prevoz cca: 35.000e

KONSTRUKCIJA

Hale so sestavljene iz tankostenskih profilov, sestavljenih v paličje. Izdelane v skladu s predpisi standarda SIST EN 1090. Strešna in stranska kritina je lahko izvedena iz, trapezne pločevine ali ISO izolacijskih panelov najrazličnejših barvah in modelih iz našega proizvodnega strešnega asortimana.

Na željo naročnika se lahko vgradijo industrijska in osebna vrata prav tako okna različnih dimenzij in izvedb. Industrijske hale so primerne za proizvodne, prodajne, skladiščne, sejemske potrebe. Tudi kombinirane proizvodno – poslovne objekte ter za rekreativno-vadbene namene. Gradbeno dovoljenje za nezahtevni objekt je potrebno.

INDUSTRIJSKE HALE: PREDNOSTI

– Enostavna in relativno hitra montaža.
– Konkurenčne cene.
– Modularne enote (prenosne in dogradljive).
– Tipske rešitve ali po meri.
– Natančni statični izračuni.
– Kratek dobavni in montažni rok.
– Kvalitetni materiali in izkušena ekipa.
– Hale imajo dolgo življensko dobo.

KONSTRUKCIJA

Montažne skladiščne Hale so sestavljene iz tankostenskih profilov, sestavljenih v paličje. Izdelane v skladu s predpisi standarda SIST EN 1090. Strešna in stranska kritina je lahko izvedena iz trapezne pločevine ali ISO izolacijskih panelov. Le te vam lahko priskrbimo v najrazličnejših barvah in modelih iz našega proizvodnega strešnega asortimana.

Na željo naročnika se lahko vgradijo industrijska in osebna vratara. Prav tako okna različnih dimenzij in izvedb. Industrijske hale so primerne za proizvodne, prodajne, skladiščne, sejemske potrebe. Tudi kombinirane proizvodno – poslovne objekte ter za rekreativno-vadbene namene.

Hala 7m x 14m po naročilu izrisano, statični izračun, proizvodnja profilov, proizvodnja strehe/stene HOSEKRA zidni in strešni Paneli debeline 10 cm, vse iz našega proizvodnega programa. Okvirni izračun objekta na fotografijah (7m x 14m) 4 okna, rolo vrata 4x4m, montaža prevoz cca: 35.000e

Enostavna in Hitra Montažna Gradnja

Eden od ključnih faktorjev, ki izstopa pri našem pristopu pri montažni gradnji, je enostavna in hitra montaža. Uporaba lahkih jeklenih profilov omogoča, da se objekt postavi izjemno hitro, kar je še posebej pomembno v primeru manjših konstrukcij. S tem se znatno zmanjša čas gradnje in posledično tudi stroški.

Lahkost in Prilagodljivost konstrukcije

Lahki jekleni profili so enostavni za montažo in tudi izjemno lahki, kar olajša transport in manipulacijo z gradbenimi elementi. To omogoča večjo prilagodljivost glede na velikost in namembnost objekta. Naši izdelki se lahko prilagajajo potrebam strank, od majhnih vrtnih lop do večjih proizvodnih hal in skladišč za kmetijske potrebe. S tem se zagotovimo, da vsak projekt natančno zadovolji potrebe stranke.

Visoka Kakovost Gradbenih Materialov

Pri gradnji uporabljamo visokokakovostne materiale, vključno z strešnimi paneli in strešnimi trapeznimi pločevinami, ki so na voljo v širokem spektru barv in so prilagojeni željam in potrebam naročnika. Naša fasada je izdelana iz fasadnih panelov, ki omogočajo izolacijo po želji naročnika. S tem zagotovimo, da so naši objekti energetsko učinkoviti in primerni za različne podnebne razmere.

Ekonomičnost in Trajnost

Montažna gradnja iz lahkih jeklenih profilov je ne samo ekonomična, ampak tudi trajnostna. Zaradi zmanjšane količine materiala, ki ga potrebujemo, in hitrejše gradnje, se zmanjšajo tudi stroški in okoljski vpliv gradbenih projektov.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Pri HOSEKRI smo ponosni na svoj inovatnivi pristop k gradnji manjših enostavnih objektov. Naša uporaba lahkih jeklenih profilov, visokokakovostnih materialov ter prilagodljivost projektov nam omogočajo, da strankam ponudimo ugodne in kakovostne rešitve, ki izpolnjujejo njihove specifične potrebe. Ne glede na to, ali gradite vrtno lopo, manjšo proizvodno halo ali skladišče, smo tu, da vam pomagamo doseči vaše cilje hitro, ekonomično in trajnostno.

 

Arhiv: Profili

 

Oglejte si tudi

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

PROFILI

Konstrukcija terase in nadstreška za mobilno hiško ...

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...