Odštevamo dneve do otvoritve slovenske hiše na OI 2024

Z otvoritvijo, ki je oddaljena le še 16 dni, se naša ekipa že intenzivno pripravlja, da bo vse pravočasno pripravljeno za ta prestižni dogodek.

Naravni gradbeni material LES

Slovenska hiša bo zgrajena predvsem iz naravnega materiala, lesa, ki odlično predstavlja naravno bogastvo Slovenije. Ob vstopu vas bo objel vonj sveže obdelanega lesa, ki vzbudi občutek topline in domačnosti. Vsak leseni detajl v hiši pripoveduje svojo zgodbo, od skrbno izbranih desk, oblikovanih z mislijo na estetsko dovršenost, do majhnih, subtilnih detajlov, ki prostoru dodajo unikatno noto. Les, ki je srce in duša te hiše, simbolizira trajnost in tesno povezanost z naravo. Njegova tekstura in naravni videz ustvarjajo romantično vzdušje, ki obiskovalce ponese v prijeten objem slovenskih gozdov.

Da bi zagotovili stabilnost in varnost konstrukcije, smo do sedaj uporabili že več kot 7000 vijakov. Naši mojstri so vložili nešteto ur dela, da bi ustvarili funkcionalen in estetsko dovršen prostor, ki bo navdušil vse obiskovalce. Vsak vijak, vsaka deska in vsak modul so skrbno nameščeni, kar zagotavlja najvišjo kakovost izdelave.

Slovenska hiša je zasnovana kot modularna konstrukcija, ki omogoča hitro postavitev in prilagodljivost prostora glede na potrebe dogodka. Ta pristop nam je omogočil, da smo se učinkovito spopadli s časovnimi omejitvami in hkrati ustvarili prostor, ki je prilagodljiv in lahko gosti različne dogodke, od športnih srečanj do kulturnih delavnic.

Sklepne Misli

Sodelovanje z Olimpijskim komitejem Slovenije nam daje izjemno čast in odgovornost, ki jo jemljemo zelo resno. Naša vizija je ustvariti prostor, kjer se bodo športniki, mediji in gostje počutili dobrodošle in navdihnjene. Vse priprave so usmerjene k temu cilju, in z vsakim dnem smo bližje dokončanju te edinstvene hiše.

Veselimo se, da bomo lahko kmalu pokazali končni rezultat našega trdega dela in inovativnosti. Slovenska hiša za Olimpijske igre 2024 v Parizu bo večnamensko središče, ki bo združevalo šport, kulturo in gospodarstvo Slovenije ter služilo kot stičišče za vse, ki želijo izkusiti slovensko gostoljubje in kulturo.

Arhiv: Aktualno, Kontejnerji, Mobilne hiške

 

Oglejte si tudi

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

PROFILI

Konstrukcija hale iz jeklenih profiliov. Izdelano po meri ...

TERASE ZA HIŠKE

Pri designu terase smo imeli v mislih njeno uporabnost in več desetletno vzdržljivost ...

Hosekra

Izredno lahka in univerzalna, izdelana je iz jeklene pločevine ...