Svetovanje in meritve

Svetovanje in Meritve na Terenu

Na Hosekri razumemo, da je temeljito načrtovanje ključnega pomena za uspeh vsakega projekta postavitve ali prenove strehe. Zato ponujamo celovite storitve svetovanja in meritev na terenu.

Naše storitve vključujejo:
  • Profesionalno Svetovanje: Naša ekipa strokovnjakov ima obsežno znanje in izkušnje na področju strešnih sistemov. Svetujemo vam pri izbiri najprimernejših materialov, strešnih kritin in izolacije, ki so prilagojene vašim potrebam ter klimatskim in arhitekturnim zahtevam vaše lokacije.
  • Natančne Meritve na Terenu: Razumemo, da so natančnost in pozornost do detajlov ključni za optimalno izvedbo strešnega projekta. Naši strokovnjaki izvajajo meritve na terenu z uporabo najsodobnejših merilnih orodij in tehnik, kar zagotavlja točne podatke za načrtovanje in izvedbo.
  • Personalizirano Projektiranje: Vsak projekt je edinstven, zato naš pristop ni nikoli enak. Prilagajamo se specifičnim zahtevam vašega projekta, pri čemer upoštevamo arhitekturni slog, lokacijo in vaše želje. Naš cilj je ustvariti strešne rešitve, ki so hkrati praktične in estetsko dovršene.

SVETOVALI VAM BOMO, DA BOSTE IZBRALI PRAV!

Kako do najboljše izbire? To vam povedo naši svetovalci, ki so vam vedno na voljo za pomoč. Trudimo se, da vam zagotovimo pravi in čim lažji izbor. Vaš proces odločitve spremljamo v celoti – od takrat, ko se pojavi potreba po izdelku pa do nakupa. Brez stroškov do prave odločitve. Če ste v fazi odločitve in ne veste prav dobro, katera je prava rešitev za vas, vam pomagamo.

Za dodatne informacije lahko kontaktirate našega svetovalca na terenu: Damijan Polajžar, E-naslov: strehe3@hosekra.si ali na 030 428 423. Vabimo vas tudi, da se zglasite v naši poslovalnici v Slovenski Bistrici na novem naslovu Zadružna ulica 6.

Zakaj Izbrati Hosekro?

  • Zagotovljena Kvaliteta: Naša zavezanost k uporabi najnovejših tehnologij in metod zagotavlja, da so naše storitve svetovanja in meritev vedno na najvišjem možnem nivoju.
  • Prilagojene Rešitve: Razumemo, da ima vsaka streha svoje posebnosti. Ponujamo popolnoma prilagojene rešitve, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam in zahtevam.
  • Strokovno Znanje: Naša ekipa je sestavljena iz izkušenih strokovnjakov, ki so specializirani za različne aspekte strešnih sistemov. To zagotavlja, da prejmete strokovno svetovanje in podporo na vsakem koraku vašega projekta.

Na Hosekri smo tu, da vam pomagamo uresničiti vaše vizije z zagotavljanjem strokovnega svetovanja in natančnih meritev.

 

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

julij, 2024

Vpliv toče na različne tipe streh: Kaj morate vedeti?

Toča je eden izmed najbolj nepredvidljivih in uničujočih vremenskih pojavov, ki lahko resno poškoduje vaš dom, zlasti streho. Razumevanje, kako toča vpliva na različne tipe streh, vam lahko pomaga bolje zaščititi svojo lastnino in sprejeti ustrezne preventivne ukrepe. V tej objavi bomo raziskali vpliv toče na pet tipov streh: kovinske, bitumenske, keramične/betonske, slamnate in vlakno cementne plošče.

Več

maj, 2024

Slovesna otvoritev nove proizvodno-prodajne hale Hosekra Strehe

V četrtek, 16. maja 2024, smo pri Hosekri slovesno otvorili našo novo proizvodno-prodajno halo na Zadružni ulici 6 v Slovenski Bistrici. Dogodek, ki je zaznamoval pomemben mejnik v naši zgodovini, je bil poln pozitivne energije, inovacij in novih priložnosti.

Več

Oglejte si tudi

PROFILI

Konstrukcija terase in nadstreška za mobilno hiško ...

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

Streha T4

Lahka kovinska kritina, primerna za pokrivanje površin z minimalnim naklonom ...

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

Social Media