Prevozi

Storitve Prevoza za Strešne Kritine

Kot dolgoletni proizvajalec in prodajalec, ne samo da zagotavljamo vrhunsko kakovost naših izdelkov, ampak tudi celovite rešitve za prevoz naročenega materiala. Naš cilj je zagotoviti, da vaše naročilo prispe varno, učinkovito in pravočasno, ne glede na velikost ali težo.

Naše prevozne storitve so prilagojene za zagotavljanje maksimalne fleksibilnosti in zanesljivosti:

 1. Kombi Prevoz: Idealno za manjše naročila, kjer je potrebna hitrost in agilnost. Ta možnost je popolna za hitre dostave manjših količin materiala, zagotavljamo pa tudi, da je vsak tovor varno zavarovan med prevozom.
 2. Prevoz s Prikolico za Daljše Tovore do 7m: Razumemo, da nekateri projekti zahtevajo daljše strešne kritine. Naša prikolica je zasnovana za varno prevažanje tovorov do dolžine 7 metrov, kar omogoča fleksibilnost pri večjih projektih.
 3. Kamionski Prevoz: Za najzahtevnejše naročila nudimo kamionski prevoz strešnih kritin z možnostjo prevoza dolžin do 13 metrov in teže do 9 ton. Kamion je opremljen z dvigalom, ki ima domet do 20 metrov, kar omogoča natančen in varen razklad materiala na želenem mestu.

Zakaj Izbrati Naše Storitve?

 • Prilagojeni Prevozi: Ne glede na velikost ali težo vašega naročila, imamo opremo in znanje, da zagotovimo njegov varni prevoz.
 • Varnost in Zanesljivost: Naša prioriteta je, da vaš material prispe na cilj v nespremenjenem stanju, zato strogo upoštevamo vse varnostne protokole.
 • Izkušnje in Strokovnost: Naša ekipa je specializirana za prevoz strešnih materialov, z bogatimi izkušnjami in znanjem, ki zagotavljajo, da je vsak korak procesa izveden s skrbnostjo.

Našim strankam, vsakodnevno dostavljamo po celotni Sloveniji.

KOMBI PREVOZ:

 • Dolžina do 6 m
 • Teža do 1200 kg
 • Potrebna pomoč pri razkladu

 

PREVOZ S PRIKOLICO PRILAGOJENO ZA DALJŠE TOVORE

 • Dolžine do 7 m
 • Teža do 600 kg
 • Potrebna pomoč pri razkladu

 

KAMIONSKI PREVOZI:

 • Dolžina tovora do 13 m
 • Teža do 9 ton
 • Vključen razklad z dvigalom dometa 20m

 

Pri Hosekri se zavedamo, da je vsak projekt edinstven. Zato smo tukaj, da prisluhnemo vašim potrebam in zagotovimo rešitve, ki so najbolj primerne za vaše zahteve. Za več informacij o naših prevoznih storitvah ali za pripravo ponudbe nas kontaktirajte danes.

 

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

maj, 2024

Slovesna otvoritev nove proizvodno-prodajne hale Hosekra Strehe

V četrtek, 16. maja 2024, smo pri Hosekri slovesno otvorili našo novo proizvodno-prodajno halo na Zadružni ulici 6 v Slovenski Bistrici. Dogodek, ki je zaznamoval pomemben mejnik v naši zgodovini, je bil poln pozitivne energije, inovacij in novih priložnosti.

Več

meritve streh
april, 2024

Meritve in svetovnje na terenu

Pri Hosekri vemo, da je nakup nove strehe velika odločitev, ki zahteva natančno načrtovanje in pripravo. Da bi vam olajšali ta proces, vam omogočamo storitev Ogled in Meritve na Terenu, ki je namenjena vsem, ki potrebujejo okvirne mere strehe.

Več

Oglejte si tudi

Streha Paneli

Trapezna kritina z izolacijo je še posebej uporabna na gospodarskih poslopjih ...

TERASE ZA HIŠKE

Pri designu terase smo imeli v mislih njeno uporabnost in več desetletno vzdržljivost ...

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

Kontejner

Kontejner je postavljen na paleti, ki so obenem tla. Objekt ima v notranjosti elektro omarico ...

Social Media