Isodomus

Vsa eleganca tradicionalnih oblik in privlačnost klasičnih barv ter pridih starinskega zaključnega sloja. Idealna rešitev za stanovanjske, mestne, športne in zgodovinske kontekste. Oblike in barve, zaradi katerih je odlična alternativa tradicionalnim strešnim kritinam iz zidakov, ki prav tako zadovoljujejo današnje naraščajoče zahteve po varčevanju z energijo.

Uporablja se lahko kot strešni element z naklonom ≥ 16% za stanovanjske objekte. Namesti se lahko na katero koli strešno konstrukcijo (leseno in/ali kovinsko). Geometrijska konfiguracija zunanje plošče poustvari obliko klasične strešne kritine, kar daje prijeten in eleganten videz.

Prerez

Kritina Isodomus - prerez

Prikaz montaže

Kritina Isodomus - prikaz

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

meritve streh
april, 2024

Meritve in svetovnje na terenu

Pri Hosekri vemo, da je nakup nove strehe velika odločitev, ki zahteva natančno načrtovanje in pripravo. Da bi vam olajšali ta proces, vam omogočamo storitev Ogled in Meritve na Terenu, ki je namenjena vsem, ki potrebujejo okvirne mere strehe.

Več

april, 2024

Prevozi streh po vsej Sloveniji

Hosekra si prizadevamo ponuditi več kot le vrhunske strešne rešitve; želimo vam zagotoviti celovito podporo od trenutka nakupa pa vse do končne namestitve. Razumemo, da je organizacija prevoza velikih in občutljivih materialov, kot so strešne konstrukcije, lahko stresna in zamudna. Zato vam ponujamo ugoden prevoz kar pri nas.

Več

Oglejte si tudi

PROFILI

Konstrukcija terase in nadstreška za mobilno hiško ...

NOTRANJOST HIŠK

Funkcionalna razporeditev notranjih prostorov in uporabna postavitev opreme ...

Hosekra

Izredno lahka in univerzalna, izdelana je iz jeklene pločevine ...

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

Social Media