Stranke o podjetju Hosekra

Veste, ko sva z ženo primerjala našo novo streho s strehami v bližnji in daljni okolici, smo zadovoljno brundali, da smo se pravilno odločili, saj je ta kritina na štirikapnici še lepša, kot je to izpadlo na nadstrešnici na terasi. Nedvoumno sva ugotvila, da je okoli nas kar nekaj novih ali pa vsaj ne preveč starih streh, vendar misliva, da je naša med lepšimi, če ne že najlepša. Obenem pa so mi ljudje, ki so kritino montirali, povedali, da po njihovi oceni že dolgo niso delali s tako dobro kritino. Eden je uporabil izraz, da se tako dobro prime druga druge, da je skoraj ne bi rabil pritrjevati. Obenem so očitno bili pozorni, koliko odpada pesek na njej, ko so pokritini enkrat morali iti do dimnika. Tudi tukaj se je po njihovi oceni odlično izkazala. Najlepše pa je bilo, ko je bilo vsega konec in je prišla hčerka domov, si vse dobro ogledala in rekla:”mami, saj imajo nekateri lepše, novejše in bolj moderne hiše, vendar kaj mi delamo, naredimo najlepše. Ta kritina fenomenalno paše na našo hišo in si lepšo težko zamislim.” Verjamem, da bi vi kot strokovnjaki našli kakšne napake, vendarmi smo zadovoljni z montažo, posebej pa s kritino in vsekakor zaradi vaše prijaznosti nimamo nič proti, če našo pohvalo objavite na vaši spletni strani.

P.S.
Sedaj, ko smo se že “navadili” na novo streho, šele ugotavljamo, kako prav smo se odločili. V reklami pravite, da je to kritina “za srečne” ljudi. Napačno, saj ljudje šele potem, ko imajo to streho, postanejo srečni. Posebej, ko streho primerjajo z drugimi. Vsaj z nami je tako.

Lep pozdrav! Tomaž Rutar

Zahvaljujemo se vam za nudenje strokovne pomoči, svetovanje ter za vso pomoč in za delo, ki ste ga opravili pri nas. ŠE TAKO NAPREJ!

Marija (Kungota)

Nisem pričakovala, da si bo krovec umaknil celo rože z balkona, da jih ne bi poškodoval. Vesela sem, da smo se obrnili na vas.

Zlatka (Celje)

Pred nekaj leti smo z vašo kritino Hosekro z posipom že pokrili steho takratne naše stanovanjske hiše. Ker smo bili tako z materialom, kot z izvedbo zadovoljni vas prosim, če bi se lahko dogovorili za nov ogled hiše v kateri stanujemo sedaj.

Matjaž (Maribor)

Z delom vaših pogodbenikov smo zelo zadovoljni. Zahvaljujem se tudi vašemu strokovnemu svetovalcu iz PE Ljubljana.

Peter (Kranj)

 

Krovci o Hosekri

Poslovanje z vami mi je v veselje. Hvala vam.

Brane

Prijaznost, trud in dobava v roku so vaši aduti.

Ivan

Hosekra drži besedo.

Oglejte si tudi

Kritina Bobrek

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

MOBILNE HIŠKE

Zdaj lahko sami izberete kje želite prebivati vsak dan ali le med počitnicami ...

Široke garaže

V primeru, da imamo radi udobno parkiranje brez skrbi, je najboljša izbira širša garaža ...

PROFILI

Konstrukcija terase iz jeklenih profiliov. Izdelano po meri ...

Social Media