Lastnosti garaž in nadstreškov

Kovinska garaža nudi zaščito za vaše vozilo z robustno, zaprto konstrukcijo. Vozilo varuje pred krajo, točo, snežnimi meteži in zaledenitvami. Izdelujemo tudi kovinske nadsreške, ki so idealni za dodatno zaščito drugih vozil ali kot zavetje za zunanje aktivnosti. Združujejo funkcionalnost z estetiko, nudijo pa fleksibilno in cenovno ugodno rešitev.

GARAŽE:

VELIKOST AVTOMOBILSKE GARAŽE

Prvi pogoj, kako veliko garažo naročiti je odločitev, koliko avtomobilov želimo imeti parkiranih v garaži . Pomemben dejavnik je tudi velikost avtomobila. Prav tako se moramo ob samem načrtovanju garaže odločiti, ali bomo uporabljali garažo izključno za avtomobile, ali bomo v njej hranili tudi ostale stvari (gume, kolesa, orodje…)

HITRA IN ENOSTAVNA MONTAŽA

Garažo Hosekra pripreljemo na mestu postavitve z kombiniranim vozilo, zato ni potrben širok dovoz za tovornjak. Trije montažerji, sestavijo garažo povpračno v šestih urah, tako da je montaža vedno končana v istem dnevu.

VEČJA VREDNOST AVTOMOBILA OB PRODAJI ZARADI GARAŽE

Ob vseh prednostih, ki jih prinaša garaža za naš avtomobil, je tudi lažja in boljša prodaja avtomobila. Prav gotovo ste ob podaji oz. nakupu že naleteli na frazo “ali je avto bil garažiran” in zaradi tega iztržli boljšo ceno.

Dvojna kovinska hosekra antracit garaža

Dvojna kovinska HOSEKRA antracit garaža

NIMA LE AVTO KORISTI OD GARAŽE

 • SEZONSKA HRAMBA pozimi se lahko uporabi za shranjevanje plovil, poleti pa za hrambo drugih stvari
 • SKLADIŠČE lahko se prestavi na drugo lokacijo in se sprva uporablja kot skladišče materiala, kasneje pa kot avto garaža
 • OGLASNI PROSTOR na garažo se lahko pritrdijo reklamni ali drugi napisi, kar je idealno za pravne osebe
 • MNOGOVRSTNA HRAMBA za motorje, tricikle, štiricikle, gume, kolesa, surfe, čolne, pozimi tudi rože
 • VARČEVANJE Z ENERGIJO na streho se lahko pritrdijo sončne celice ali kolektorji, v notranjosti pa grelniki vode ali toplotna črpalka
 • NARAVNI IZGLED streha se lahko ozeleni ali se dodajo prodni kamni (z ojačano konstrukcijo)
 • NAJBOLJŠE ZA VAŠE LJUBLJENČKE za vozila brez strehe in starodobnike
 • GARAŽE Z NAJBOLJ UPORABNO POSTAVITVIJO avto garaže Hosekra so primerne za postavitve pri hišah, blokih, več stanovanjskih stavbah, hotelih, privat parkiriščih, smučarskih centrih, kot mala skladišča, pri vikendih

OSTALE POSEBNOSTI GARAŽE HOSEKRA

 • MONTAŽA BREZ GRADBENEGA DOVOLJENJA
 • ESTETSKA VKLJUČITEV V PROSTOR najbolj izvirni lahko uporabijo npr tudi razne plezalke za čim bolj estetsko prilagoditev okolju
 • OLAJŠAVA PRI VLAGANJU V OS
 • VEČJA VREDNOST INVESTITORJEM ZA STANOVANJE Z ZAPRTO GARAŽO
 • KOMBINIRANJE Z OBSTOJEČO FASADO dobava možna brez zidov, le z okvirjem, streho, vrati in zaključki
 • BREZ ZAMAKANJA streha in stranice so iz enega kosa zato garaža ne zamaka
 • NAJKVALITETNEJŠI MATERIALI vsi materiali se uporabljajo za strešne kritine (pocinkana in plastificirana pločevina) kar pomeni maksimalno življenjsko dobo in temu odgovarjajočo garancijo
 • NI ELEKTRO STATIKE / TRESENJA
 • NA NOTRANJE PROFILE SE LAHKO PRITRDIJO RAZNI NOSILCI – DRŽALA
 • INVESTICIJA JE BOLJ EKONOMIČNA OD SAMOGRADNJE IN BREZ VEČJEGA VZDRŽEVANJA
 • UPORABA DEŽEVNICE STREHE z namestitvijo žleba
 • NEOMEJENA NIZNA POSTAVITEV GARAŽ HOSEKRA
 • SLOVENSKI PROIZVOD z izjemo vrat
 • HITRA DOBAVA IN MONTAŽA postavi se brez vsakršnih posegov v gradbena dela, in v vseh letnih časih

 

NADSTREŠKI

Kovinski nadsreški predstavljajo izjemno rešitev za širok spekter uporabe, od dodatne zaščite za vaša vozila do večnamenskih zunanji prostorov za shranjevanje ali rekreacijo. Njihova trpežnost, hitra montaža in fleksibilnost uporabe jih delajo idealne za domove, poslovne objekte in javne prostore.

PRILAGODLJIVOST UPORABE

Kovinski nadsreški so idealni za zaščito avtomobilov, koles, motorjev in celo plovil pred vremenskimi vplivi. Pozimi služijo kot zavetje pred snegom in ledom, poleti pa nudijo senco in zaščito pred točo in UV-žarki.

HITRA IN ENOSTAVNA MONTAŽA

Nadsrešek lahko hitro in učinkovito postavimo na želenem mestu brez potrebe po obsežnih gradbenih delih. Njegova montaža, ki jo izvede ekipa strokovnjakov, je običajno zaključena v enem dnevu, kar zmanjšuje motnje in omogoča takojšnjo uporabo.

VEČNAMENSKA HRAMBA

Poleg vozil nadsreški nudijo prostor za shranjevanje sezonske opreme, orodja, vrtnega pohištva in športne opreme. Prilagodljiva konstrukcija omogoča enostavno prilagoditev različnim potrebam shranjevanja.

DODATNE MOŽNOSTI

Na streho nadsreška je mogoče namestiti sončne panele, kar prispeva k varčevanju z energijo in zmanjšanju stroškov. Možna je tudi ozelenitev strehe za izboljšanje izolacije in estetsko vrednost.

TRAJNOST IN VZDRŽLJIVOST

Izdelani iz visokokakovostnih materialov, kot sta pločevina in strešni paneli, naši nadsreški zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje. Materiali so odporni na korozijo, vremenske vplive in mehanske poškodbe.

ESTETSKA VKLJUČITEV V OKOLJE

S širokim izborom zaključkov in barv se naši nadsreški estetsko lepo vključijo v okolje, ne glede na to, ali so postavljeni ob stanovanjski hiši, poslovni zgradbi ali javnem prostoru. Možnost prilagoditve oblike in barve omogoča, da se harmonično združijo z obstoječo arhitekturo.

EKONOMIČNA INVESTICIJA

V primerjavi z gradnjo tradicionalnih garaž ali skladišč so kovinski nadsreški cenovno ugodnejša rešitev, ki obenem zagotavlja hitro dobavo in montažo ter dolgotrajno zaščito in funkcionalnost.

SLOVESNKI PROIZVOD

Naši kovinski nadsreški so ponosno izdelani v Sloveniji, kar zagotavlja visoko kakovost izdelave, podprto z lokalnim znanjem in tradicijo.

Kovinski nadstrešek za dva avtomobilia HOSEKRA, postavljen pred hišo

Kovinski nadstrešek za dva avtomobilia HOSEKRA

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Tehničen opis barvnih možnosti za garaže Hosekra

Naša ponudba garaž vključuje visokokakovostne rešitve iz jeklene vročecinkane barvane pločevine Valmetal. Izdelujemo jih v obliki simetričnega vala s standardno višino vala 35 mm, kar zagotavlja robustnost in dolgotrajno vzdržljivost. V Hosekra samostojno proizvajamo vse sestavne dele, kar nam omogoča natančen nadzor kakovosti in prilagodljivost pri izbiri barvnih zaključkov.

Več

Oglejte si tudi

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

Enoje garaže

Primerne za avtomobile, skladiščnje stvari, kot varno zavetje za starodobnike ...

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

Social Media