Garažna vrata

Glede na način odpiranja, izgled in funkcionalnost imate možnost izbire več vrst garažnih vrat. Vrata se morajo ujemati s stilom garaže, morajo biti varna pred vlomilci, trajna, odporna na vremenske vplive in enostavna za vzdrževanje. Pri vseh modelih imete več možnosti izbire barve. Prav tako lahko izbirate med elektro-motornimi pogoni, ki jih je mogoče upravljati s stikalom, daljinsko ali ročno.

Preklopna


Garažna preklopna vrata

Jeklena konstrukcija podboja, namenjena za vgraditev polnila na mestu vgradnje, predstavlja solidno tehnično osnovo za nadaljnjo izgradnjo.

Vrata so jeklena z barvnim poliestrskim osnovnim prašnim premazom. Pocinkana vratna krila so vse do prereznih robov optimalno zaščitena pred vremenski vplivi in korozijo.

  • Zaščita pred ukleščenjem
  • Večkratni vzmetni varnostni sistem
  • Udobno zapiranje
  • Protivlomno z edinstvenim zapahom z vrtljivim zatikom


Rolo


Izredno estetski izgled in funkcionalnost Vaših vrat dosežemo s pomočjo različnih barv in postavitvijo svetlobnih lamel. Vsi bistveni deli vrat so narejeni iz visoko kvalitetnega aluminija.

Dvostenski plašč vrat višine 77mm je polnjen z okolju prijazno poliuretansko peno, ki daje vratom odlično toplotno in zvočno izolacijo. Roletni plašč vrat se navije v zaboj višine 300mm ali 350mm, ki je skrit za preklado.

Vrata so opremljena z varnostnimi vzmetmi proti nasilnemu dvigu, dodatno pa je možno vgraditi tudi avtomatsko varnostno zapiralo.


Garažna rolo vrata


Sekcijska


Garažna sekcijska vrata

Sekcijska garažna vrata so izdelana iz najboljših komponent, so vzdržljiva in enostavna za uporabo. Opremljena so s trdnim pritrdilnim in varnostnim sistemom.

Ta vrata se odpirajo navpično pod strop in tako nudijo kar največ prostora tako v garaži kot pred njo.

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Tehničen opis barvnih možnosti za garaže Hosekra

Naša ponudba garaž vključuje visokokakovostne rešitve iz jeklene vročecinkane barvane pločevine Valmetal. Izdelujemo jih v obliki simetričnega vala s standardno višino vala 35 mm, kar zagotavlja robustnost in dolgotrajno vzdržljivost. V Hosekra samostojno proizvajamo vse sestavne dele, kar nam omogoča natančen nadzor kakovosti in prilagodljivost pri izbiri barvnih zaključkov.

Več

maj, 2024

Hosekra Nadstreški: Nova Izbira v Naši Ponudbi

Nadstreški so najnovejša pridobitev v našem prodajnem asortimanu! Do sedaj smo bili v podjetju Hosekra specializirani predvsem za garaže. Na podlagi velikega povpraševanja in pridobljenih izkušenj pa smo se odločili razširiti našo ponudbo tudi na nadstreške. Naša strokovna ekipa zagotavlja vrhunsko kakovost in prilagojene rešitve za vse vaše potrebe.

Več

Oglejte si tudi

PROFILI

Konstrukcija hale iz jeklenih profiliov. Izdelano po meri ...

NOTRANJOST HIŠK

Funkcionalna razporeditev notranjih prostorov in uporabna postavitev opreme ...

Streha Paneli

Trapezna kritina z izolacijo je še posebej uporabna na gospodarskih poslopjih ...

Kontejner

Kontejner je postavljen na paleti, ki so obenem tla. Objekt ima v notranjosti elektro omarico ...

Social Media