Garažna vrata

Glede na način odpiranja, izgled in funkcionalnost imate možnost izbire več vrst garažnih vrat. Vrata se morajo ujemati s stilom garaže, morajo biti varna pred vlomilci, trajna, odporna na vremenske vplive in enostavna za vzdrževanje. Pri vseh modelih imete več možnosti izbire barve. Prav tako lahko izbirate med elektro-motornimi pogoni, ki jih je mogoče upravljati s stikalom, daljinsko ali ročno.

Preklopna


Garažna preklopna vrata

Jeklena konstrukcija podboja, namenjena za vgraditev polnila na mestu vgradnje, predstavlja solidno tehnično osnovo za nadaljnjo izgradnjo.

Vrata so jeklena z barvnim poliestrskim osnovnim prašnim premazom. Pocinkana vratna krila so vse do prereznih robov optimalno zaščitena pred vremenski vplivi in korozijo.

  • Zaščita pred ukleščenjem
  • Večkratni vzmetni varnostni sistem
  • Udobno zapiranje
  • Protivlomno z edinstvenim zapahom z vrtljivim zatikom


Rolo


Izredno estetski izgled in funkcionalnost Vaših vrat dosežemo s pomočjo različnih barv in postavitvijo svetlobnih lamel. Vsi bistveni deli vrat so narejeni iz visoko kvalitetnega aluminija.

Dvostenski plašč vrat višine 77mm je polnjen z okolju prijazno poliuretansko peno, ki daje vratom odlično toplotno in zvočno izolacijo. Roletni plašč vrat se navije v zaboj višine 300mm ali 350mm, ki je skrit za preklado.

Vrata so opremljena z varnostnimi vzmetmi proti nasilnemu dvigu, dodatno pa je možno vgraditi tudi avtomatsko varnostno zapiralo.


Garažna rolo vrata


Sekcijska


Garažna sekcijska vrata

Sekcijska garažna vrata so izdelana iz najboljših komponent, so vzdržljiva in enostavna za uporabo. Opremljena so s trdnim pritrdilnim in varnostnim sistemom.

Ta vrata se odpirajo navpično pod strop in tako nudijo kar največ prostora tako v garaži kot pred njo.

Oglejte si tudi

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

TERASE ZA HIŠKE

Pri designu terase smo imeli v mislih njeno uporabnost in več desetletno vzdržljivost ...

Kritina Bobrek

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

PROFILI

Terasa in nadstrešek za mobilno hiško ...

Social Media