Garancija

Garancija samo za dele garaže, ki jo proizvaja Hosekra d.o.o., brez vrat in drugih dodatkov – splošna določila in pogoji!
Ta garancija se nanaša na premazno oprijemljivost in bledenje odtenkov v normalnem podnebju in vremenskih razmerah na izdelkih, ki jih proizvaja podjetje Hosekra d.o.o.

Garancija velja za vremenske in klimatske poškodbe, kot so:

 • luščenje površine,
 • nenavadne spremembe odtenkov,
 • razpoke na površini.

Spremembe odtenkov se ugotovijo z razliko med površino, za katero je bila uveljavljena garancija, in prvotnim vzorcem. Razlika ne sme presegati 15E enot (po Hunterjevi lestvici barvnih razlik) v obdobju desetih let za poliestrsko premazane izdelke in v obdobju petnajstih let za HB poliestrsko premazane izdelke. Preizkus se opravi na površinah, na katerih ni umazanije, olja, maščobe ali drugih snovi.

Ta garancija ne velja za običajne spremembe, kot so enakomerno razbarvanje, bledenje ali spremembe sijaja. Podjetje Hosekra d.o.o., se bo odzvalo na to garancijo le v primeru, da je mogoče dokazati poreklo izdelkov in njihov čas dostave in da dejanska površina, za katero je bila uveljavljena garancija, obsega najmanj pet odstotkov celotne dostavljene površine. Garancija ne krije hrbtne strani robov; njihove karakteristike so namreč odvisne od končne izvedbe in okoljskih razmer.

GARANCIJSKI POGOJI

 • Površine ni bilo dovoljeno uporabljati, shranjevati ali upravljati v korozivnem okolju, na primer v bližini morske vode, v nenehnem stiku z vodo ali pod vplivom korozivnih kemikalij, dima, kondenzirane vode, pepela, cementa ali gnojila.
 • Površina ni smela biti poškodovana zaradi naravnih ali okoljskih nesreč, izrednih onesnaženj, požarov, nezgod ali sevanj.
 • Nagib strehe mora biti najmanj 1:4.
 • Izdelke je bilo potrebno profesionalno namestiti.
 • Izdelki niso smeli biti obtolčeni.
 • Izdelke je bilo potrebno ustrezno vzdrževati.
 • Površina med namestitvijo, uporabo, shranjevanjem ali prevozom ni smela biti izpostavljena mehaničnim vplivom.
 • Izdelke je bilo potrebno namestiti v enomesečnem obdobju po dostavi.
 • Izdelke je bilo potrebno namestiti tako, da lahko vsa voda ali druge snovi odtekajo s površine.
 • Umazanijo ali druge obloge je potrebno redno odstranjevati.
 • Izdelki niso smeli biti dolgo izpostavljeni temperaturam pod –30°C ali nad 60°C.
 • Izdelke je potrebno namestiti z ustreznimi pripomočki za pritrjevanje in materiali za tesnjenje.

KOMPENZACIJSKI POGOJI

Če se zahtevek odobri, bo podjetje Hosekra d.o.o. po lastni izbiri bodisi poravnalo celotne ali delne stroške ponovnega barvanja poškodovane površine (odvisno od starosti izdelka) bodisi dostavilo nove materiale za premaz okvarjene površine. Odgovornost za stroške je, glede na to garancijo, omejena na prvotno zaračunano vrednost materiala, za katerega je bila uveljavljena garancija. Hosekra d.o.o. ne krije neposredne ali posredne škode, ki je nastala zaradi poškodb, ki so naštete v tej garanciji. Garancija za prebarvane / zamenjane površine je omejena na enako časovno obdobje kot prvotna garancija.

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

kovinska vrtna lopa v antracit sivi barvi vrati
februar, 2024

Kovinska vrtna lopa

Če iščete dolgotrajno in nizko vzdrževalno rešitev za shranjevanje orodij in opreme, ki je hkrati enostavna za montažo, je kovinska vrtna lopa HOSEKRA idealna izbira. Tu je podrobnejši vpogled v ključne prednosti, ki jih ponuja:

Več

Oglejte si tudi

Enoje garaže

Primerne za avtomobile, skladiščnje stvari, kot varno zavetje za starodobnike ...

NOTRANJOST HIŠK

Funkcionalna razporeditev notranjih prostorov in uporabna postavitev opreme ...

PROFILI

Konstrukcija stopnic in celotnega stopnišča iz jeklenih profilov Hosekra ...

Streha Paneli

Trapezna kritina z izolacijo je še posebej uporabna na gospodarskih poslopjih ...

Social Media