Deljeno lastništvo

Zaradi velikega zanimanja za deljeno lastništvo (shared ownership) si prizadevamo za povezovanje posameznikov in potencialnih lastnikov novih hišic. Kot pomoč pri iskanju povezav med potencialnimi lastniki na določeni lokaciji, smo ustvarili proces iskanja povezav med interesenti.

Če vas takšna oblika lastništva vaše nove mobilne hišice zanima, izpolnite spodnji vprašalnik, na podlagi katerega bomo ugotovili ali obstaja potencialno ujemanje na vaši željeni lokacij. O rezultatu bomo obvestili in povezali oba partnerja v procesu.

Seveda pa vas pošiljanje povpraševanja v tej fazi k ničemur ne zavezuje. Prav tako lahko kadar koli svoje zanimanje za deljeno lastništvo hišice Hosekra tudi umaknete.

Naš cilj tega postopka je, da najdemo in organiziramo povezave med interesenti in tako pomagamo narediti lastništvo mobilnih hišic Hosekra bolj dostopno za več ljudi. Zato nam pomagajte, da vam najdemo partnerja pri lastništvu vaše nove Hosekra mobilne hišice.

Trenutno imamo na razpolago spodaj označene lokacije na Hrvaški obali. Na vprašalniku izberite lokacijo, da vam lahko najdemo ustrezno ujemanje. S časom bomo lokacije definirali bolj podrobno in vam tako omogočili lažjo odločitev.


PARTNERJI NA HRVAŠKEM:

Vprašalnik

    
    

  Zanimivosti

  Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

  mobilna hišica Hosekra eko Panorama
  maj, 2024

  Hosekra Eko Panorama, nov način bivanja z naravo

  Naš novi model mobilne hišice, EKO PANORAMA, predstavlja prelomnico v dizajnu in funkcionalnosti mobilnih domov. Razvita z mislijo na trajnost in sodoben življenjski slog, ta hišica združuje estetiko in praktičnost z uporabo naprednih materialov in tehnologij.

  Več

  Notranjost mobilne hisice Hosekra v toplih lesenih tonih z izsteglivim kavčem in kuhinjsko nišo
  januar, 2024

  Mobilne hišice Hosekra z notranjo opremo Jysk

  Prav enostavnost in praktičnost mobilnih rešitev ima za posledico, da je ta tip domov v zadnjih nekaj letih na samem vrhu številnih arhitektonskih trendov. Prejšnje poletje je bila na hrvaški obali povprečna cena nočitve v mobilni hišici za 16 odstotkov višja kot v hotelu s štirimi zvezdicami. V Sloveniji smo v preteklem letu zabeležili podatek, da se je več gradilo montažno kot ‘tradicionalno’. In sicer v razmerju 60:40.

  Več

  Oglejte si tudi

  PROFILI

  Konstrukcija terase in nadstreška za mobilno hiško ...

  Hosekra

  Izredno lahka in univerzalna, izdelana je iz jeklene pločevine ...

  TLORISI HIŠK

  Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

  Kontejner

  Kontejner je postavljen na paleti, ki so obenem tla. Objekt ima v notranjosti elektro omarico ...

  Social Media