Lastnosti hišk

V Hosekri se osredotočamo na tehnično dovršenost in inovativne rešitve v svetu mobilnih hišk, ki ustvarjajo optimalno bivalno okolje. Naše mobilne hiške so rezultat napredne inženirske miselnosti, ki se odraža v vsakem segmentu naših izdelkov – od temeljne konstrukcije do končnih detajlov.

Naše mobilne hiške imajo naslednje lastnosti, s katerimi smo zagotovo v prednosti pred konkurenco:

 • so dizajnersko zasnovane
 • kakovostno izdelane
 • lahko prestavljive (ni jih težko prestaviti na drugo lokacijo)
 • prilagodljive
 • energetsko učinkovite
 • cenovno dostopne za vsak žep
 • najkakovostnejše v svojem razredu mobilnih hišk
 • imajo dolgo garancijo in še daljšo življenjsko dobo
 • hiška je nezahteven objekt, ki je kot celota dana na trg kot proizvod
 • so zelo primerne za celoletno bivanje
 • domiselno in uporabno dovršeni dom za bivanje ali počitnice
 • optimirani konstrukcijski sistem
 • kakovostno in premišljeno izvedeni detajli

Hosekra mobilne hišice postavljene pri gozdu

 1. Dizajnerska Eleganca: Vsaka Hosekra Eko in  mobilna hiška je rezultat premišljenega oblikovanja, ki združuje sodobne trende in funkcionalnost. Estetsko dovršene, nudijo prijeten in moderen ambient za bivanje.
 2. Najvišja Kakovost Izdelave: Naša ekipa strokovnjakov zagotavlja vrhunsko izdelavo, s poudarkom na trajnosti in zanesljivosti. Z uporabo visokokakovostnih materialov zagotavljamo, da je vsaka hiška v svojem razredu neprekosljiva.
 3. Prilagodljivost in Mobilnost: Naše hiške so zasnovane tako, da jih je mogoče enostavno premestiti na želeno lokacijo. Prilagodljivost se odraža tudi v možnosti prilagajanja tlorisov in notranje opreme, kar omogoča, da hiška resnično postane vaš osebni prostor.
 4. Energetska Učinkovitost: Zavezani k trajnostnemu razvoju, so naše hiške izjemno energetsko učinkovite. To pomeni nižje stroške bivanja in manjši ogljični odtis, kar je koristno tako za vas kot za okolje.
 5. Dostopne Cene za Vsak Žep: Verjamemo, da mora biti kakovostno bivanje dostopno vsem. Zato nudimo konkurenčne cene, ki omogočajo, da si kvaliteten dom privošči več ljudi.
 6. Dolgotrajna Zanesljivost: Z dolgo garancijo in še daljšo pričakovano življenjsko dobo naših mobilnih hišk zagotavljamo, da je vaša investicija varna in dolgoročno smotrna.
 7. Nezahtevna Vzdrževanja: Vsaka hiška je zasnovana tako, da zahteva minimalno vzdrževanje, kar vam omogoča več prostega časa in manj skrbi.
 8. Idealne za Celotno Bivanje: Naše hiške so popolnoma opremljene za udobno celoletno bivanje, ne glede na vremenske razmere.
 9. Domiseln in Uporaben Dizajn: Vsak kotiček je skrbno načrtovan, da zagotovi maksimalno funkcionalnost in udobje, ne glede na to, ali hiško uporabljate kot stalno bivališče ali kot počitniški dom.
 10. Optimirani Konstrukcijski Sistemi: Naše mobilne hiške so zgrajene z uporabo naprednih konstrukcijskih tehnik, ki zagotavljajo stabilnost, varnost in dolgotrajno vzdržljivost.
 11. Premišljeni Detajli: Od izbire materialov do končnih dotikov, vsak element je skrbno izbran in izveden, da zagotovi popolno zadovoljstvo lastnikov.

Video

 

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

Oglejte si tudi

Hosekra

Izredno lahka in univerzalna, izdelana je iz jeklene pločevine ...

Široke garaže

V primeru, da imamo radi udobno parkiranje brez skrbi, je najboljša izbira širša garaža ...

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

PROFILI

Konstrukcija terase in nadstreška za mobilno hiško ...

Social Media