Transport

Prevoz Mobilnih Hišk

Organiziramo tudi varen in zanesljiv prevoz vaše nove mobilne hišice na željeno lokacijo. Naša prodajna ekipa vam ponuja dve možnosti prevoza, prilagojeni vašim potrebam in željam.

1. Prevoz v lastni režiji

Za tiste, ki želijo biti bolj samostojni, nudimo možnost prevoza v lastni režiji. To vam omogoča večjo prilagodljivost in neodvisnost pri načrtovanju vaše selitve. V kolikor se odločite za lasten prevoz vam morebiten naklad zaračunamo po ceniku.

2. Naš Prevoz

Če pa iščete celovito rešitev, je naš prevoz prava izbira za vas. Vključujemo vse, od naklada do razklada na izbrani lokaciji. Naša ekipa bo poskrbela za varen in učinkovit transport vaše mobilne hiške.

Možnosti Prevoza:

  • Ena hiška in ves material za teraso
  • Dve hiški, material posebej s kombijem

Cenovna Politika

Cena prevoza je prilagojena glede na lokacijo in čas, ki je potreben za razklad. Osnovno ceno izračunamo na podlagi naslova dostave in slik lokacije, ki nam jih posredujete. Ta osnovna cena bo navedena na vašem računu za hišico.

Dodatni Stroški

V primeru, da na lokaciji nastanejo nepredvideni stroški, kot je najem večjega dvigala ali uporaba dodatnih prevoznih sredstev (traktor, viličar), se ti stroški obračunajo naknadno.

Splošni pogoji

Časovni Prevzem hiške

Hiško je potrebno prevzeti v roku desetih (10) dni od obvestila, da je končana in pripravljena na prevzem. Če tega ne storite se zaračuna strošek skladiščenja v višini 30 € / dan od dneva pisnega obvestila. Prav tako si po izteku tega roka pridružujemo pravico do prodaje hiške, pri čemer se kupec ponovno uvrsti nazaj na čakalno vrsto.

Prevoz

V kolikor je organizacija za prevoz iz naše strani je cena za prevoz, razklad – postavitev, odvisna od lokacije postavitve in dostopnosti. Lokacija mora biti dostopna za izredni prevoz in raztovor hišice na mesto: širian ceste min. 4m; višina za prevoznost 4,0m in nagib max. 20%. V primeru neprevoznosti in s tem nepredvideni zapleti, nosi vse nastale stroške kupec (dodatno dvigalo, sposoja traktorja, drugega tovornega vozila itd.). Za prevoz je potrebno zagotoviti dovolj veliko širino in tudi višino 3,5m – kar pomeni, da je potrebno očistiti vse morebitne prepreke, ki bi lahko poškodovale hiško (veje, drevesa,..).

Naš cilj je zagotoviti, da bo prevoz vaše mobilne hiške potekal gladko in brez skrbi.

Prikaz postavitve mobilne hiške

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

Notranjost mobilne hisice Hosekra v toplih lesenih tonih z izsteglivim kavčem in kuhinjsko nišo
januar, 2024

Mobilne hišice Hosekra z notranjo opremo Jysk

Prav enostavnost in praktičnost mobilnih rešitev ima za posledico, da je ta tip domov v zadnjih nekaj letih na samem vrhu številnih arhitektonskih trendov. Prejšnje poletje je bila na hrvaški obali povprečna cena nočitve v mobilni hišici za 16 odstotkov višja kot v hotelu s štirimi zvezdicami. V Sloveniji smo v preteklem letu zabeležili podatek, da se je več gradilo montažno kot ‘tradicionalno’. In sicer v razmerju 60:40.

Več

december, 2023

Nova notranja oprema za HOSEKRA mobilne hišice: Lux in Delux

Pri HOSEKRI, vodilnem proizvajalcu mobilnih hišic s slovenskim lastništvom, smo ponosni na najnovejšo inovacijo v segmentu mobilnega bivanja. V sodelovanju s trgovino Jysk Slovenija, predstavljamo dve novi liniji notranje opreme – Lux in Delux – ki prinašata svež pogled na dizajn in funkcionalnost mobilnih domov.

Več

Oglejte si tudi

TERASE ZA HIŠKE

Pri designu terase smo imeli v mislih njeno uporabnost in več desetletno vzdržljivost ...

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

Kontejner

Kontejner je postavljen na paleti, ki so obenem tla. Objekt ima v notranjosti elektro omarico ...

Streha Paneli

Trapezna kritina z izolacijo je še posebej uporabna na gospodarskih poslopjih ...

Social Media