Letne kuhinje

Letne kuhinje Hosekra izdelane po meri ali že izdelani sestavi na zalogi. Letne kuhinje so samostoječe enote, lahke kvalitetne in priročne izdelave. Narejene iz nerjaveče pločevine s pocinkanim ogrodjem in odporne na zahtevne vremenske razmere.

Kvaliteten pult KERROCK® debeline 8mm, v Arctic white barvi, zložljiva, preklopna pipa, da jo lahko pospravite in kuhinjo pozimi pokrijete, drsna vrata, enojno, dvojno korito po želji.

Sodoben in eleganten videz letne kuhinje Hosekra dobimo z lamelno potiskano pločevino. Osnovna barva ohišja je Antracit siva. Dodatno lahko za vas k tej barvi kombiniramo tri barve vrat: Novi macesen, Starani macesen in Lamelni 3d sestav v črnih in rjavih lesnih tonih. Po naročilu pa lahko za vas izdelamo celotno kuhinjo v vaši želeni barvni kombinaciji.

Možna variacija na letni kuhinji je povišek za odzadje. Povišek ja lahko nizek, visok, z manjšim šank pultom.

Več informacij najdete v katalogu izdelkov ali pa nam pošljite povpraševanjeKontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

hosekra montažna hala, objekt v izgradnji
februar, 2024

Motažne hale

Montažne hale Hosekra so sodobna in inovativna rešitev, ki se ponaša s številnimi prednostmi za vaše skladiščenje. Pri podjetju Hosekra proizvajamo in montiramo manjše objekte do 200 m2 – hale, skladišča, delavnice, ki so odlična rešitev za širitev vašega prostora in skaldiščenje. Našim naročnikom svetujemo in pomagamo od vzpostavitve prvega stika (povpraševanje) in do montaže.

Več

Kovinske gradbene konstrukcije s profili
december, 2023

Od vrtnih lop do industrijskih hal: HOSEKRA kovinske konstrukcije

Naša vodilna vizija je poenostaviti gradbeni proces, ne da bi pri tem ogrozili kakovost in trdnost konstrukcij. Zavezani smo k zagotavljanju hitrih, učinkovitih in stroškovno učinkovitih rešitev za vaše gradbene projekte. Naše delo obsega projektiranje, proizvodnjo in montažo manjših, enostavno zasnovanih objektov kot so vrtne lope in garaže do večjih konstrukcij manjših proizvodnih hal in skladišč.

Več

Oglejte si tudi

Hosekra

Izredno lahka in univerzalna, izdelana je iz jeklene pločevine ...

PROFILI

Konstrukcija stopnic in celotnega stopnišča iz jeklenih profilov Hosekra ...

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

Social Media