Lastnosti kontejnerjev

Sestava

Vsi kontejnerji Hosekra so sestavljeni iz pocinkanih kovinskih elementov, kar pomeni dolgo življenjsko dobo praktično brez vzdrževanja. Za podlago skrbi 13 prečno postavljenih pocinkanih profilov, ki zagotavljajo dvignjenost kontejnerja od tal. Na profile je položenih 5 cm izolacije preko katere so navijačene OSB plošče, ki tvorijo stabilna, močna, ravna tla. Nad OSB ploščami je prilepljena kvalitetna vinilna talna obloga. Konstrukcija kontejnerjev je sestavljena iz pocinkanih profilov, ki so oblečeni s kvalitetnimi, izolacijskimi ploščami. Kontejner (tla, stene, streha) je v celoti izoliran. Stavbno pohištvo (okna, vrata) so PVC. V notranjosti je standardna električna napeljava z elektro omarico, vtičnico in stropno lučjo.

Energetska izkaznica (.pdf)

Prednosti

Kvalitetna izvedba iz kvalitetnih materialov zagotavlja, da kontejnerji Hosekra praktično ne potrebujejo vzdrževanja. So vsesplošno uporabni, tako doma, kot v proizvodnji, na javnih površinah, gradbiščih, ob javnih objektih, kot vikend, pisarna, skladišče, zasebni kotiček, priročna delavnica, itd. Kontejner pripeljemo na mesto postavitve sestavljen in dokončan, razložimo ga z dvigalom, kar pomeni da je postavitev gotova v približno pol ure. Kontejner je toplotno izoliran, kar omogoča uporabo tako poleti kot pozimi. V primeru, da želite kontejner prestaviti, se to naredi enostavno brez večjih stroškov in posegov.

Velikost

Glede velikosti smo zelo prilagodljivi. Najpogostejša mera, ki se je pokazala za najbolj uporabno je dolžina 6m x širina 2,3m x višina 2,3m. Seveda se lahko dimenzijsko prilagodimo tudi željam stranke, tako da je maksimalna dolžina 8m, širina 2,5m ter višina 2,8m. Če stranka potrebuje manjši kontejner, lahko izdelamo po želji tudi takšnega. V primeru, da največji kontejner ni dovolj, lahko povežemo dva kontejnerja v eno celoto.

Oglejte si tudi

MOBILNE HIŠKE

Zdaj lahko sami izberete kje želite prebivati vsak dan ali le med počitnicami ...

PROFILI

Terasa in nadstrešek za mobilno hiško ...

Kritina T4

Lahka kovinska kritina, primerna za pokrivanje površin z minimalnim naklonom ...

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

Social Media