Lastnosti kontejnerjev

Sestava

Vsi kontejnerji Hosekra so sestavljeni iz pocinkanih kovinskih elementov, kar pomeni dolgo življenjsko dobo praktično brez vzdrževanja. Za podlago skrbi 13 prečno postavljenih pocinkanih profilov, ki zagotavljajo dvignjenost kontejnerja od tal. Na profile je položenih 5 cm izolacije preko katere so navijačene OSB plošče, ki tvorijo stabilna, močna, ravna tla. Nad OSB ploščami je prilepljena kvalitetna vinilna talna obloga. Konstrukcija kontejnerjev je sestavljena iz pocinkanih profilov, ki so oblečeni s kvalitetnimi, izolacijskimi ploščami. Kontejner (tla, stene, streha) je v celoti izoliran. Stavbno pohištvo (okna, vrata) so PVC. V notranjosti je standardna električna napeljava z elektro omarico, vtičnico in stropno lučjo.

Energetska izkaznica (.pdf)

Prednosti

Kvalitetna izvedba iz kvalitetnih materialov zagotavlja, da kontejnerji Hosekra praktično ne potrebujejo vzdrževanja. So vsesplošno uporabni, tako doma, kot v proizvodnji, na javnih površinah, gradbiščih, ob javnih objektih, kot vikend, pisarna, skladišče, zasebni kotiček, priročna delavnica, itd. Kontejner pripeljemo na mesto postavitve sestavljen in dokončan, razložimo ga z dvigalom, kar pomeni da je postavitev gotova v približno pol ure. Kontejner je toplotno izoliran, kar omogoča uporabo tako poleti kot pozimi. V primeru, da želite kontejner prestaviti, se to naredi enostavno brez večjih stroškov in posegov.

Velikost

Glede velikosti smo zelo prilagodljivi. Najpogostejša mera, ki se je pokazala za najbolj uporabno je dolžina 6m x širina 2,3m x višina 2,3m. Seveda se lahko dimenzijsko prilagodimo tudi željam stranke, tako da je maksimalna dolžina 8m, širina 2,5m ter višina 2,8m. Če stranka potrebuje manjši kontejner, lahko izdelamo po želji tudi takšnega. V primeru, da največji kontejner ni dovolj, lahko povežemo dva kontejnerja v eno celoto.

Oglejte si tudi

PROFILI

Konstrukcija stopnic in celotnega stopnišča iz jeklenih profilov Hosekra ...

Enoje garaže

Primerne za avtomobile, skladiščnje stvari, kot varno zavetje za starodobnike ...

Kritina Bobrek

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

TERASE ZA HIŠKE

Pri designu terase smo imeli v mislih njeno uporabnost in več desetletno vzdržljivost ...

Social Media