Zunanjost

Zunanji dizajn Hosekra mobilnih hišic odraža prilagodljivost in modularnost. Izbiramo lahko med različnimi kombinacijami barv in materialov, da ustvarimo personaliziran videz, ki ustreza vašim potrebam in okusu. Vsak element je skrbno izbran in oblikovan za zagotavljanje najvišje kakovosti, trajnosti in estetike.

  • Barva fasade: Mobilne hišice so izdelane iz kakovostnih panelnih plošč, ki so sestavljene iz pločevine in poliuretanske izolacije v debelini 5 cm. Na voljo so v dveh barvah: antracit sivi in beli. Ta material zagotavlja odlično izolacijo, visoko odpornost proti vremenskim vplivom in minimalno vzdrževanje, hkrati pa ohranja privlačen in sodoben videz. Da bi dodali toplino in naravni pridih, smo vključili lesene dodatke v fasado hišic. Ti leseni elementi so skrbno izbrani in obdelani, da zagotovijo dolgotrajno obstojnost in se harmonično zlijejo z barvo pločevine. VEČ O BARVAH
  • Terase: Naše prostorne terase so popoln prostor za sprostitev in uživanje v naravi. Izdelane iz kakovostnih materialov, nudijo odlično vzdržljivost in stil, ki dopolnjuje in se prilagaja vsaki hišici.
  • Ograje: Za izboljšanje varnosti in zasebnosti vaše terase vam ponujamo tudi možnost namestitve ograje. Ta ne samo zagotavlja dodatno zaščito in intimnost, temveč tudi estetsko dopolnjuje celoten videz vaše hišice.
  • Zunanje Letne Kuhinje, Smetarniki: Za popolno doživetje na prostem, lahko hišico dodatno opremimo z modernimi zunanjimi letnimi kuhinjami, izdelanimi iz trpežne pločevine. Idealne so za pripravo poletnih obrokov in druženje s prijatelji in družino. Prav tako izdelujemo ujemajoče smetranike.  VEČ O LETNIH KUHINJAH, CENIK

Obiščite nas in dovolite, da Hosekra spremeni vaš pogled na mobilno bivanje.

V podjetju Hosekra smo zavezani k združevanju tehnične odličnosti z estetskimi standardi, saj stremimo k temu, da je vsaka naša mobilna hišica ne le vizualno privlačna, ampak tudi vrhunsko funkcionalna in trajna.

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

mobilna hišica Hosekra eko Panorama
maj, 2024

Hosekra Eko Panorama, nov način bivanja z naravo

Naš novi model mobilne hišice, EKO PANORAMA, predstavlja prelomnico v dizajnu in funkcionalnosti mobilnih domov. Razvita z mislijo na trajnost in sodoben življenjski slog, ta hišica združuje estetiko in praktičnost z uporabo naprednih materialov in tehnologij.

Več

Notranjost mobilne hisice Hosekra v toplih lesenih tonih z izsteglivim kavčem in kuhinjsko nišo
januar, 2024

Mobilne hišice Hosekra z notranjo opremo Jysk

Prav enostavnost in praktičnost mobilnih rešitev ima za posledico, da je ta tip domov v zadnjih nekaj letih na samem vrhu številnih arhitektonskih trendov. Prejšnje poletje je bila na hrvaški obali povprečna cena nočitve v mobilni hišici za 16 odstotkov višja kot v hotelu s štirimi zvezdicami. V Sloveniji smo v preteklem letu zabeležili podatek, da se je več gradilo montažno kot ‘tradicionalno’. In sicer v razmerju 60:40.

Več

Oglejte si tudi

NOTRANJOST HIŠK

Funkcionalna razporeditev notranjih prostorov in uporabna postavitev opreme ...

Hosekra

Izredno lahka in univerzalna, izdelana je iz jeklene pločevine ...

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

Široke garaže

V primeru, da imamo radi udobno parkiranje brez skrbi, je najboljša izbira širša garaža ...

Social Media