Notranjost

Notranjost Hosekra mobilnih hišic

Pri opremljanju mobilne hišice je pomembno paziti na več faktorjev, od katerih je zagotovo najpomembnejši praktičnost. Zaradi omejenega prostora je pomembno, da so pohištvo in naprave večnamenski in modularni. V prostoru, ki smo ga zasnovali smo uporabljena številna pravila, ki to omogočajo.

Delux notranja oprema mobilne hisice

Osnovna oprema notranjega pohištva za Hosekra mobilne hišice je narejena v našem lesnem oddelku. Kvaliteno belo tehniko za vašo hišico pa naročamo pri zanesljivih slovenskih dobaviteljih.

Osnovna oprema tako zajema:

  • kuhinjo s keramično ploščo, hladnilik, boljler,
  • sedežno garnituro,
  • kopalniški blok, tuš kabino,
  • posteji z vzmetnicami, omaro, police.

CENIK OSNOVNE OPREME EKO 

CENIK OSNOVE OPREME EKO MAX

 

Dodatno opremo je možna v dveh različih linijah. Te sta Lux – lahki svetli dodatki in Delux – temnejši elegantni zlati in črni dodatki.

LUX KATALOG

DELUX KATALOG

 

Vsak del prostora je v hišici treba izkoristiti. Postavitev stenskih polic nad mizami omogoča izkoriščanje vertikalnega prostora. To je lahko idealno mesto za knjige, okraske, posodo ali druge drobnarije, ki bi zavzele prostor na mizi ali drugje. Na ta način ne motijo, hkrati pa ostanejo na dosegu roke. Tu je tudi zložljiva jedilna miza, ki je nastavljiva na več ravneh, odvisno od potreb in števila ljudi, ki bodo za njo sedeli. Če atmosfera v hišici ni sedeča in je potrebno več prostora, se miza lahko tudi popolnoma zloži.

Pri izbiri pohištva smo oblikovalci iz Hosekre bili zavedni tudi tega, da je eden od pomembnih faktorjev skladiščni prostor ali predali pod posteljami. Nekateri kosi pohištva kot na primer postelje, v naši hišici, imajo vgrajen prostor za shranjevanje. To je idealno za pospravljanje posteljnine ali brisač. Drugi so na nogah, ločeni od tal, kar prav tako omogoča, da se prostor pod posteljo izkoristi. Odvisno od potreb se pod takimi kosi lahko na primer postavijo vakumske vreče.

Glavna spalnica z veliko posteljo mobilne hišice Lux

Glavna spalnica z veliko posteljo in omarami iz osnovne opreme, z dodatki Lux

Spalnica z veliko postejo in omarami

Glavna spalnica v Hosekra mobilini hiški z osnovo opremo posteljo in pohištvom ter dodatki Delux

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

mobilna hišica Hosekra eko Panorama
maj, 2024

Hosekra Eko Panorama, nov način bivanja z naravo

Naš novi model mobilne hišice, EKO PANORAMA, predstavlja prelomnico v dizajnu in funkcionalnosti mobilnih domov. Razvita z mislijo na trajnost in sodoben življenjski slog, ta hišica združuje estetiko in praktičnost z uporabo naprednih materialov in tehnologij.

Več

Notranjost mobilne hisice Hosekra v toplih lesenih tonih z izsteglivim kavčem in kuhinjsko nišo
januar, 2024

Mobilne hišice Hosekra z dodatno notranjo opremo Jysk

Pri opremljanju mobilne hišice je pomembno paziti na več faktorjev, od katerih je zagotovo najpomembnejši praktičnost. Zaradi omejenega prostora je pomembno, da so pohištvo in naprave večnamenski in modularni. Primer mobilne hišice, kjer smo uporabili JYSK pohištvo in dodatno notranjo opremo, ki jo po želji lahko uporabite tudi vi.

Več

Oglejte si tudi

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

TERASE ZA HIŠKE

Pri designu terase smo imeli v mislih njeno uporabnost in več desetletno vzdržljivost ...

PROFILI

Konstrukcija terase in nadstreška za mobilno hiško ...

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

Social Media