Možnost
  Cena * / Količina

  HIŠICA EKO

  Mobilna hišica brez notranje opreme. Hišica meri 24 m² (njene zunanje mere so 8 x 3 m). Sestavljena je iz 5 cm izolacijskih panelov. Več si oglejte v galeriji.

  9.900,00

  VSA NOTRANJA OPREMA

  Osrednji prostor: kuhinja z indukcijsko ploščo, hladilnikom in bojlerjem, raztegljiva sedežna garnitura. Kopalnica: kopalniški blok, WC školjka, tuš kabina. Spalnica 1 in 2: latoflexi, vzmetnice, omare, police. Več si oglejte v galeriji.

  4.490,00

  4490

  DODATNA OPREMA LUX

  Kolekcija LUX je dizajnersko zasnovana z mislijo na odprtost in povezanost z naravo. Poudarek je na svetlih, naravnih odtenkih in lesnih elementih, ki ustvarjajo občutek prostornosti in svežine. Ta linija je kot nalašč za tiste, ki cenijo preprostost in naravno estetiko. Več kot 70 kosov dodatne opreme in dodatkov. Več si oglejte v katalogu LUX in v galeriji.

   

  Akcijska cena velja do 30.04.2024.

  1.098,00 2.196,00

  1098

  DODATNA OPREMA DeLUX

  Kolekcija DELUX prinaša prestiž in eleganco z uporabo črnih in zlatih odtenkov. Vrhunski materiali in sofisticirana zasnova pohištva prinašajo občutek luksuza in ekskluzivnosti. Ta kolekcija je namenjena tistim, ki iščejo edinstvenost in eleganco. Več kot 80 kosov dodatne opreme in dodatkov. Več si oglejte v katalogu DeLUX in v galeriji.

   

  Akcijska cena velja do 30.04.2024.

  1.248,00 2.496,00

  1248

  DODATNA IZOLACIJA

  Za celoletno udobno uporabo mobilnih hišic je priporočljiva namestitev 10-centimetrskih zidnih in strešnih panelov, ki imajo koeficient toplotne prevodnosti W/mK = 0,22. Ta vrsta izolacije zagotavlja izvrstno toplotno učinkovitost, s čimer ohranja notranjost hišice prijetno in toplo skozi vse letne čase.

  1.390,00

  1390

  BARVA ZUNANJOSTI

  Izbirate lahko med dvema zunanjima barvama, antracit in belo. Vsaka hišica pa je kombinirana z lesenimi letvicami. Več si oglejte na strani barve in v galeriji.

  vključeno v osnovo

  TLORIS

  Za vse hišice je zasnovana enotna, optimalna, notranja razporeditev. Izbirate lahko med osnovno ali zrcalno postavitvijo. Več na strani tlorisi.

  vključeno v osnovo

  NOTRANJA MIZA

  Elegantna in funkcionalna notranja jedilna miza, ki se ponaša z možnostjo raztezanja. Ta sodobno zasnovana miza je idealna rešitev za vsak prostor, saj se lahko prilagodi različnim velikostim družb.

  190,00

  190

  ZUNANJA MIZA

  Jedilna zunanja miza v antracit barvi, izdelana iz visokokakovostnega PVC materiala, je kot nalašč za druženje na terasi. Prostorna in trpežna, ta miza udobno sprejme do šest oseb, idealna za uživanje v obrokih na prostem ali sproščujočih trenutkih v dobri družbi.

  190,00

  190

  ŠANK

  Stilski lesen šank, ki se harmonično zlije s kuhinjskim prostorom, je popolna kombinacija funkcionalnosti in estetike. Ta eleganten šank ne le dopolnjuje kuhinjski ambient, ampak nudi tudi priročno površino za pripravo in postrežbo pijač ter prigrizkov.

  190,00

  190

  STOL

  Sodoben stol, izdelan iz visokokakovostnega PVC materiala v sofisticirani antracit barvi, je idealen za zunanjo uporabo. Njegova robustna zasnova zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in udobje, hkrati pa njegova estetika dopolnjuje vsak zunanji prostor, od klasičnih do modernih ambientov.

  65,00

  POGRAD

  Pograd predstavlja izjemno rešitev za optimizacijo prostora in povečanje spalnih kapacitet v mobilni hišici. Ta praktičen in stilsko dovršen pograd omogoča dodatno udobno ležišče za dve osebi, idealno za goste ali kot trajna rešitev v manjših prostorih. V kompletu sta vključeni tudi dve kakovostni vzmetnici, ki zagotavljata optimalno udobje in podporo tekom nočnega počitka.

  450,00

  LOČENI POSTELJI V VELIKI SPALNICI

  Izbrati je mogoče postavitev z dvema ločenima posteljama, vsaka z dimenzijami 90 x 200 cm, kar zagotavlja udoben in prostoren počitek. Postelji sta opremljeni z visokokakovostnimi vzmetnicami, ki so vključene v ponudbo, in nudijo izjemno udobje ter podporo za kakovosten spanec. Ta razporeditev je idealna za zagotavljanje osebnega prostora in udobja v skupnem spalnem okolju.

  250,00

  250

  SMART TV

  40-palčni Smart TV, ki prihaja skupaj s priloženim nosilcem, je sodoben dodatek za vsak dom. Čeprav ni nameščen na nosilcu, omogoča prilagodljivost pri postavitvi, kar vam daje svobodo izbire idealne lokacije za ogled. Vključena TV vtičnica zagotavlja enostavno povezljivost in dostop do široke palete digitalnih vsebin, s čimer ta Smart TV postane središče zabave v vašem bivalnem prostoru.

  340,00

  340

  TV VTIČNICA + FTP KABEL

  Priprava TV vtičnice skupaj z visokokakovostnim FTP kablom zagotavlja brezhiben in širokopasovni priklop, ki vam omogoča dostop do hitrega in zanesljivega internetnega povezovanja ter televizijskih storitev. Ta kombinacija je idealna za učinkovito in sodobno multimedijsko izkušnjo, ki združuje tehnološko naprednost in enostavnost uporabe.

  130,00

  130

  DODATNA VTIČNICA

  Dodatna električna vtičnica, ki je prilagodljiva za namestitev tako v notranjih kot zunanjih prostorih, je idealna rešitev za povečanje funkcionalnosti in udobja vašega doma. Ta vtičnica omogoča večjo prilagodljivost pri uporabi električnih naprav in zagotavlja dodatno priročnost.

  55,00

  DODATNA VTIČNICA Z USB PRIKLJUČKOM

  Dodatna vtičnica, opremljena z USB priključkom, združuje tradicionalno električno vtičnico in USB vhode, kar omogoča hkratno polnjenje in napajanje več naprav. To je inovativna rešitev, saj je potreba po večfunkcionalnih napajalnih točkah vedno večja.

  75,00

  KOMARNIKI FIX, 3 KOM

  Komplet treh fiksnih komarnikov, ki učinkovito preprečujejo vstop mrčesu, je idealen za vzdrževanje prijetnega in zračnega okolja v vaši mobilni hišiki. Ti komarniki so zasnovani tako, da se diskretno prilegajo okenskim okvirjem, hkrati pa zagotavljajo zanesljivo zaščito pred nadležnimi insekti, ne da bi pri tem ovirali svetlobo ali zračenje.

  145,00

  145

  KOMARNIK PLISE

  Pomičen plise komarnik za vhodna vrata je odlična rešitev za zaščito vaše mobilne hišice pred neželenim mrčesom. S svojim sodobnim in diskretnim dizajnom se ta komarnik harmonično zlije z okolico vhodnih vrat, hkrati pa zagotavlja učinkovito preprečevanje vstopa insektov.

  330,00

  330

  ZATEMNITVENI PLISEJI

  Zatemnitveni pliseji so elegantna in funkcionalna rešitev za senčenje vseh oken in vrat mobilne hišice. Ta vrsta senčil ne le estetsko dopolnjuje prostor, ampak tudi učinkovito ščiti pred sončno svetlobo, zagotavljajoč zasebnost in pomagajo ustvarjati prijetno atmosfero v vsakem prostoru.

  790,00

  790

  DODATNO OKNO

  Dodatno okno v kuhinji, s svojimi impresivnimi dimenzijami 150 x 60 cm, prinaša svetlobo in svežino v prostor. Ta sodobno zasnovano okno ne samo izboljša estetiko kuhinje, ampak tudi zagotavlja več naravne svetlobe in s tem ustvarja bolj odprt in prijeten ambient.

  490,00

  490

  KLIMATSKA NAPRAVA

  Klimatska naprava inverter tipa s 3,5 kW moči predstavlja vrhunec sodobne tehnologije za uravnavanje temperature, združujoč visoko učinkovitost, energijsko varčnost in tiho delovanje. Ta naprava ne le ohranja idealno klimo v prostoru skozi vse letne čase, ampak tudi zmanjšuje porabo energije, kar prispeva k bolj trajnostnemu in udobnemu bivalnemu okolju.

  490,00

  490

  MONTAŽA KLIMATSKE NAPRAVE

  Stroški montaže klimatske naprave so prilagojeni glede na lokacijo. Montaža je izvedena neposredno na končni lokaciji hiške s strani pooblaščenega monterja, ki zagotavlja visoko strokovnost, zanesljivost in skladnost z vsemi tehničnimi standardi, s čimer je zagotovljena optimalna namestitev in delovanje klimatske naprave.

  odvisno od lokacije

  DA

  IR PANELI

  Za zagotavljanje toplote v hišicah, ki so izpostavljene nizkim temperaturam, je priporočljiva namestitev infrardečih (IR) panelov, še posebej v kopalniškem predelu. Cena vključuje en IR panel z močjo 450 W, opremljen z vmesnikom za daljinsko nastavljanje temperature, ki omogoča enostavno upravljanje toplote. Prav tako je v ponudbo vključena dodatna vtičnica za večjo prilagodljivost. Za optimalno in učinkovito celoletno ogrevanje priporočamo montažo skupno štirih IR panelov, po enega v vsakem prostoru, kar zagotavlja enakomerno in prijetno toploto po celotni hišici.

  210,00

  GRELNI KABEL ZA VODO

  Grelni kabel, namenjen namestitvi na zunanjem priklopu za vodo, je odlična rešitev za preprečevanje zmrzovanja vodovodnih cevi v hladnih razmerah. Ta kabel ogreva cevi, zagotavljajoč nemoteno oskrbo z vodo tudi pri nizkih temperaturah. Poleg tega je v ponudbo vključena dodatna vtičnica. Ta sistem je ključnega pomena za vzdrževanje funkcionalnosti vodovodne infrastrukture v hladnejših mesecih.

  190,00

  190

  ZAŠČITA ZA INŠTALACIJO

  Zaščita za inštalacije, je izdelana iz 5 cm debelih panelov. Zaščita učinkovito ščiti vso inštalacijsko opremo, ter je oblikovana tako, da se skladno vključi v izgled hiške. Z dimenzijami približno 80 cm v višino, 340 cm v dolžino in 42 cm v globino, ta zaščita zagotavlja optimalno razmerje med funkcionalnostjo in vizualno privlačnostjo.

  350,00

  350

  ZAŠČITA ZA KLIMO

  Eleganten zaščitni pokrov za klimatsko napravo, izdelan iz 5 cm debelih panelov, je praktična in estetsko privlačna rešitev za zaščito vaše klimatske enote. Ta zaščita s približnimi merami 72 cm v višino, 100 cm v dolžino in 45 cm v globino, zagotavlja robustno zaščito pred vremenskimi vplivi, hkrati pa ohranja estetiko vaše hiške. Cena zajema samo zaščitni pokrov, brez stroškov pritrditve na hiško, kar omogoča fleksibilnost pri namestitvi.

  190,00

  190

  OBROBE SPODNJEGA DELA HIŠKE

  Estetsko dovršene obrobe iz pločevine, namenjene za spodnji del hiške, so idealna rešitev za skrito zakrivanje vidnih profilov. Te obrobe ne le izboljšajo vizualni videz hiške, ampak tudi zagotavljajo dodatno zaščito in čist zaključek, ki se harmonično zlije z zunanjostjo konstrukcije.

  250,00

  250

  TERASA 3 x 6 m

  Terasa v velikosti 3 x 6 metrov, zasnovana z uporabo visokokakovostnih pocinkanih profilov, je opremljena s streho iz 5 cm debelih izolacijskih panelov, ki zagotavljajo odlično termično učinkovitost in zaščito. Terasa je skrbno dokončana z elegantnimi obrobami, ki dajejo celotni strukturi prefinjen in urejen videz. V to ceno niso vključene prane plošče, kar omogoča strankam možnost izbire lastne talne obloge po meri, da se popolnoma ujema z njihovim osebnim stilom in potrebami.

  1.490,00

  1490

  TERASA 3 x 8 m

  Prostorna terasa velikosti 3 x 8 metrov, zasnovana z uporabo visokokakovostnih pocinkanih profilov, je opremljena s streho iz 5 cm debelih izolacijskih panelov, ki zagotavljajo odlično termično učinkovitost in zaščito. Terasa je skrbno dokončana z elegantnimi obrobami, ki dajejo celotni strukturi prefinjen in urejen videz. V to ceno niso vključene prane plošče, kar omogoča strankam možnost izbire lastne talne obloge po meri, da se popolnoma ujema z njihovim osebnim stilom in potrebami.

  1.890,00

  1890

  TERASA 4 x 8 m

  Izjemno prostorna terasa velikosti 4 x 8 metrov, zasnovana z uporabo visokokakovostnih pocinkanih profilov, je opremljena s streho iz 10 cm debelih izolacijskih panelov, ki zagotavljajo odlično termično učinkovitost in zaščito. Terasa je skrbno dokončana z elegantnimi obrobami, ki dajejo celotni strukturi prefinjen in urejen videz. V to ceno niso vključene prane plošče, kar omogoča strankam možnost izbire lastne talne obloge po meri, da se popolnoma ujema z njihovim osebnim stilom in potrebami.

  2.690,00

  2690

  CELOLETNA TERASA

  Celoletna terasa, posebej ojačana za zagotavljanje trajnosti in varnosti, je idealna za uporabo v vseh letnih časih. Zasnovana je tako, da prenese večje obremenitve, kar jo naredi zlasti primerno za območja z močnejšimi snežnimi padavinami. S svojo vzdržljivostjo in odpornostjo je ta terasa popoln prostor za uživanje na prostem, ne glede na vremenske razmere.

  340,00

  340

  3D LAMELE

  3D lamelni panel z dekorativnim lesenim videzom je vsestransko uporaben tako za notranje kot zunanje prostore. Ta estetsko privlačna lamela dodaja edinstveno teksturo in toplino vsakemu prostoru, hkrati pa je praktična in enostavna za montažo. Cena vključuje kvadratni meter lamele skupaj z strokovno izvedbo montaže, kar zagotavlja visokokakovosten in brezskrben zaključek vašega projekta.

  150,00

  PODVOZJE S KOLESI

  Podvozje opremljeno s kolesi je ključna komponenta za povečanje mobilnosti vaše mobilne hišice, kar omogoča enostavno in učinkovito premikanje. Ta praktična rešitev zagotavlja večjo fleksibilnost in svobodo pri izbiri lokacije.

  1.790,00

  1790

  MONTAŽA TERASE

  Strokovna montaža terase vključuje celovito namestitev vseh profilov, obrob, strešnih panelov, medtem ko namestitev pranih plošč ni vključena. Cena te storitve se prilagodi glede na lokacijo, za ceno prosim dopišite spodaj v kontaktni obrazec naslov, kjer se bi montaža izvajala.

  odvisno od lokacije

  DA

  PREVOZ Z RAZKLADOM

  Nudimo vam storitev prevoza in postavitve vaše hiške, vključno z uporabo dvigala za natančno in varno razkladanje. Cena te storitve je prilagodljiva in ni fiksna, saj je odvisna od specifične lokacije postavitve in dostopnosti območja. Za okvirno ceno izvedbe vas prosimo, da v spodnji obrazec vnesete naslov lokacije, kjer bo hiška dostavljena in postavljena.

  odvisno od lokacije

  DA

  SKUPAJ:
  EUR *
  Kontaktni podatki
  Pri možnostih "odvisno od lokacije" je potrebno izpolniti naslov lokacije za dostavo.
  Pri možnostih "vključeno v osnovo" je ta možnost že v osnovni ceni.
  * Cene so brez DDV.