Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Vikend FOREST: Sprostitev v objema narave

Vikend FOREST je zasnovan za tiste, ki iščejo mir in udobje v naravi. Opremljen je z dvižno posteljo, ki se podnevi spremeni v udobno dnevno sobo, kar omogoča optimalno izrabo prostora. Ponuja tudi večjo kuhinjo, kar je idealno za pripravo obrokov po dolgem dnevu raziskovanja narave. Barvna paleta vključuje tople zelene tone v kombinaciji z naravnim lesom, kar ustvarja prijetno in sproščujoče vzdušje.

Vikend FOREST

Vikend RUSTIC: Toplina in pastelne barve

Vikend RUSTIC je prava izbira za tiste, ki cenijo toplino in domačnost. Notranjost je opremljena v belih in toplih pastelnih tonih z odtenki naravnega lesa in tople roza barve. Ima veliko fiksno posteljo in manjšo kuhinjsko nišo, ki je dovolj funkcionalna za pripravo enostavnih obrokov. Ta vikend hiška je popolna za romantične pobegne ali sproščujoče vikende v dvoje.

Vikend RUSTIC

Vikend MOUNTAIN: Prilagodljivost in udobje

Vikend MOUNTAIN je zasnovan v naravnih pastelnih tonih in je opremljen z raztegljivim kavčem, ki omogoča dodatni prostor za nočitve gostov ali večerno sprostitev. Notranjost je prilagodljiva, kar vam omogoča, da prostor oblikujete glede na vaše specifične potrebe, naj bo to dodatni spalni prostor ali udoben bivalni kotiček.

kuhinja v vikendu mountain

Vikend MOUNTAIN

HOSEKRA rešitve za vsakogar

Prilagodljiva notranjost vseh naših vikendih vam omogoča, da prostor oblikujete glede na vaše specifične potrebe, bodisi za nočitve gostov, dodatni prostor ali kot trajno bivališče. Naš Living vikendi so zasnovani tako, da vam nudijo udobje in funkcionalnost, ne glede na to, ali iščete prostor za sprostitev ali aktivne počitnice.

Za več informacij o naših izdelkih nas kontaktirajte ali obiščite našo spletno stran. Hosekra Living je tu, da vam pomaga ustvariti prostor, ki odraža vaše potrebe in vaš stil življenja.

Arhiv: Living

 

Oglejte si tudi

Hosekra

Izredno lahka in univerzalna, izdelana je iz jeklene pločevine ...

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...